Altijd online – een standaard in onze dienstverlening

Als ondernemer begrijp je als geen ander het belang van een goede internetverbinding. Werknemers bellen digitaal en maken gebruik van webapps. Klanten pinnen hun bestellingen en je beschermd je opslag met bewakingscamera’s. Wanneer zich een internetstoring voordoet valt dit allemaal stil. Daarom bieden wij bij BK IT Solutions een 4G of 5G backup verbinding, voor al onze klanten, binnen ieder pakket. Want altijd online is bij onze dienstverlening de standaard!

Impact internetstoring gemiddeld MKB bedrijf

Wanneer je zonder internet komt te zitten staat jouw bedrijf stil en lopen de kosten op. Van gemiste verkoopkansen tot verlies van gegevens. Ook de kosten van het herstellen van systemen die offline zijn gegaan kunnen stel oplopen. Uit een onderzoek uitgevoerd door iblox en BC.nl blijkt dat slechts 10 procent van de ondervraagde MKB-ers het “een uurtje zal volhouden” zonder internet.

4G als backup

Om een storing te voorkomen, of zo snel mogelijk te verhelpen monitoren onze medewerkers de ICT-omgevingen van onze klanten en is onze servicedesk 24/7 bereikbaar. Daarnaast bieden wij standaard een 4G of 5G back-up in onze pakketten. Zo liggen kritische bedrijfsprocessen nooit stil voor onze klanten.

Hoe werkt een 4G backup?

Jouw internet service provider installeert een modem of router met een SIM-kaart bij jou op locatie wanneer deze nog niet aanwezig is. In het geval van een storing schakel de verbinden automatisch over naar de 4g backup en wanneer de storing van de hoofdverbinding is verholpen schakelt deze automatisch weer terug. Je behoudt je eigen externe IP-adres of IP subnet. Interne systemen blijven bereikbaar vanaf kantoor én voor externe medewerkers. Zo kunnen alle werkzaamheden zich voort blijven zetten en merk je in principe niets van de internetstoring.

Ook altijd online?

Wanneer je klant bent van BK IT Solutions ben je altijd online; dat is onze belofte. Ook geen deadlines en omzet missen door een storing? Stap over naar onze dienstverlening met standaard 4G backup.

Gerelateerde diensten