“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Daxel Logistics biedt sinds 2019 wereldwijd logistieke dienstverlening. Daxel is opgericht door Otto van Woerkom en Ferry de Heer samen met twee computers. 3 jaar later zijn de mannen te vinden in hun derde werklocatie en zijn ze vergezeld door 14 collega’s op kantoor en vier bij de loods in Bergambacht. Maar last van groeipijn heeft het bedrijf niet. Ik vroeg Otto hoe BK IT Solutions de groei heeft ondersteund en welke projecten wij in de toekomst samen gaan aanpakken.

Hoe is de samenwerking tussen Daxel Logistics en BK IT Solutions ontstaan?

“Samen met Ferry begonnen we met twee computers op een klein kantoor. Al snel kwamen we erachter dat we meer nodig hadden; een boekingssysteem, een Shared Drive om gezamenlijk aan documenten te kunnen werken en een Microsoft Teams omgeving om met onze klanten in contact te blijven.

BK IT Solutions is een bekende naam hier in de regio. Via de voetbal kwam ik er achter dat Bas de eigenaar is van BK IT Solutions en zo ben ik bij jullie terechtgekomen. Toen ik samen met Ferry bij jullie kwam, bleek al snel dat jullie alles wat wij nodig hadden konden verzorgen: twee computers, vier beeldschermen, één printer en e-mailaccounts. In juni verwelkomde wij onze eerste medewerker en hadden we een extra werkplek, een nieuw account en telefoonnummer nodig.

Wanneer wij nu nieuwe collega’s verwelkomen, regelt BK IT Solutions de nieuwe hardware zoals computers en accounts. Door de groei van Daxel Logistics zijn wij in de afgelopen drie jaar drie keer verhuisd. Het is dan ook heel prettig dat jullie helpen met het aansluiten van ons ICT-systeem zodat wij zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen op onze nieuwe werkplek.

Hoe zou je de samenwerking met BK IT Solutions beschrijven?

BK IT Solutions lijkt eigenlijk een beetje op ons bedrijf; veel jongere medewerkers die snel kunnen schakelen en oplossingen zien. BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei. Jullie zijn makkelijk te bereiken en lossen onze problemen snel op. In onze sector is er ontzettend veel vraag naar logistieke dienstverlening. Wanneer bijvoorbeeld onze mail een uur uit de lucht zou zijn, zal een potentiële klant al snel iemand anders zoeken. Wat voor ons daarom ook heel fijn werkt, is dat jullie op afstand onze computers kunnen overnemen en zo ons probleem oplossen. Zo kunnen wij weer snel aan de slag en komen onze bedrijfsprocessen niet stil te liggen.

Hoe ziet de toekomst van Daxel Logistics eruit?

Wij hopen te blijven groeien de aankomende jaren. Nu hebben we nog een vrij basis ICT-systeem; Wifi, Microsoft 365 en telefoonabonnementen voor onze medewerkers. In de toekomst gaan we met BK IT Solutions moderniseren. Met automatisering van ons boekingssysteem kunnen we grote stappen maken. Ook kunnen wij in onze loods moderniseren door te werken met handscanners en automatisering van verschillende bedrijfsprocessen. Zo kunnen de beschikbare technologieën onze groei ondersteunen en bevorderen”.

Benieuwd wat BK IT Solutions voor jouw groeiende onderneming kan betekenen? Neem contact met ons op en wie weet gaan we jouw groei ondersteunen, net als we voor Daxel Logistics doen.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case