BK IT Solutions is Microsoft Solution Partner Modern Work

Een nieuw mijlpaal! BK IT Solutions is vanaf nu Microsoft Solution Partner met als specialisatie Modern Work. Door het vernieuwde partnership bewijst BK IT Solutions zich als Microsoft cloud expert en voegt het zich toe aan een select gezelschap van Microsoft partners van het hoogste niveau.

Vernieuwd Microsoft Partnership

Al jaren is BK IT Solutions Silver Partner van Microsoft op het gebied van Cloud oplossingen. We helpen klanten in uiteenlopende branches als logistiek, zorg en industrie met de digitale transformatie naar de cloud. Beheer en succesvolle implementaties van Microsoft Azure, Microsoft 365, Teams en Sharepoint vormen daarbij een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Een van onze doelstellingen in 2022 was dan ook om Microsoft Gold Partner te worden, totdat Microsoft aankondigde vanaf oktober 2022 het partner programma op de schop te gooien. De Silver en Gold Partner status moesten plaats maken voor een nieuw partnership: Microsoft Solution Partner. De eisen om toegelaten te worden tot dit nieuwe programma zijn nog strenger dan de vereisten die er waren om Gold Partner te worden. Daarom moesten we dus flink aan de bak!

Gecertificeerde Microsoft Experts

Microsoft Solution Partners moeten jaarlijks aantonen dat zij voldoen aan de hoge eisen die Microsoft stelt: Kennis, kwaliteit en groei. Onze medewerkers hebben de benodigde examens behaald om Microsoft Certified Professional te worden. Op het gebied van inrichting en security voldoen de Microsoft 365 omgevingen van onze klanten aan de juiste kwaliteit en hebben we onze klanten geholpen om de verschillende Microsoft 365 diensten optimaal te gebruiken.

Het behalen van de nieuwe partner status is niet eenvoudig, dat blijkt ook uit het select aantal Microsoft Solution Partners. Wij zijn er dan ook trots op dat wij ons vanaf nu Microsoft Solutions Partner Modern Work mogen noemen.

Voordelen voor onze klanten

Door de Solution Partner status hebben wij aangetoond dat wij in staat zijn om klanten te helpen hun productiviteit te verhogen door Microosft 365 optimaal in te richten voor onze klanten. Met name cybersecurity en optimaal samenwerken in Teams en Sharepoint zijn belangrijke onderdelen voor de Modern Work competentie. Als klant kun je ervan op aan dat wij als Microsoft Solution partner de kwaliteit leveren die Microsoft verwacht van haar partners.

Microsoft Solution Partners worden op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en hebben als eerste toegang tot de nieuwste software en oplossingen. Daarnaast hebben onze medewerkers rechtstreeks contact met de medewerkers van Microsoft. Hierdoor profiteren onze klanten (in)direct van de betrokkenheid van Microsoft medewerkers bij het oplossen van problemen en bij het implementeren van nieuwe Microsoft oplossingen.

Ervaar de kwaliteit van een gecertificeerde partner

Klanten die met ons samenwerken hechten veel waarde aan kennis en kwaliteit. Naast Microsoft Solution Partner zijn we daarom ook ISO27001 en specifiek voor onze zorgklanten NEN7510 gecertificeerd. Benieuwd hoe het is om samen te werken met een IT partner met aantoonbare kwaliteit? We dagen je graag uit om onze enthousiasme en kennis van Microsoft Cloud diensten te ervaren, neem contact met ons op voor een gesprek of vrijblijvend ICT advies.