“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Muddebouw is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in onderhoud en renovatie gevestigd in Krimpen aan de Lek, Capelle aan den IJssel en Dordrecht. Met zo’n 125 medewerkers in dienst is een goedlopend ICT-systeem een must. BK IT Solutions verzorgd nu ongeveer een jaar het ICT beheer en de Microsoft 365 omgeving voor Muddebouw. Ik sprak met bedrijfsleider Danny Leeuwangh over zijn ervaring met de samenwerking tussen Muddebouw en BK IT Solutions.

Wat was jouw eerste aanraking met BK IT Solutions?

“De samenwerking met jullie bestond al voor dat ik in beeld kwam. We waren toe aan een nieuwe ICT-partner die met een frisse blik kon kijken naar hoe het vandaag de dag werkt binnen de IT. BK IT Solutions heeft eerst het ICT-systeem voor een dochteronderneming van Muddebouw geïnstalleerd. De samenwerking beviel zo goed dat BK IT Solutions ook werd ingeschakeld om het ICT-systeem van Muddebouw aan te pakken.

Hoe ervaar jij de samenwerking met BK IT Solutions?

Ik ben erg blij met BK IT Solutions als ICT bedrijf. Wij werken veel samen met Samuel. Hij is een dag per week bij ons op locatie aanwezig. Hij heeft als het ware de functie van een interne ICT-adviseur. Binnen Muddebouw maken wij gebruik van het software pakket Syntess. Samuel weet alles van Syntess en heeft hier ook verschillende cursussen voor gevolgd. Hij is dus onze expert. Ook wanneer we problemen hebben met de server of wanneer er hardware geïnstalleerd moet worden zorgt Samuel ervoor dat dit bij de juiste medewerkers van BK IT Solutions terecht komt. Hij heeft verstand van zaken, kent ons bedrijf goed en zorgt er voor dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost en wij zorgeloos kunnen doorgroeien.

Welke problemen lossen we voor je op?

Wat we merkte met Samuel een dag per week bij ons op de werkvloer was dat onze medewerkers niet meer belde naar de servicedesk. Bas zag dat er weinig belletjes van Muddebouw binnenkwamen omdat iedereen hun vragen aan Samuel stelde wanneer hij op kantoor was. Bas stelde voor om Sadjen een halve dag per week beschikbaar te stelen op locatie voor support. Samuel kan zich daardoor volledig focussen op het optimaliseren van Syntess. Zo heeft BK IT Solutions de servicedesk naar ons gebracht. Ik vind het heel tof dat Bas met ons meedacht en deze optie voor ons heeft gerealiseerd.

 Hoe vult Samuel Muddebouw aan?

Ondertussen wordt hij helemaal gezien als een van ons. Hij heeft veel verstand van wat hij doet, en past helemaal binnen ons team. Hij vult ons team aan door zijn kennis en denkt proactief mee. Hij lost problemen zo snel mogelijk op en zorgt er voor dat wij ons werk kunnen blijven doen.

Hoe ziet de toekomst van Muddebouw en BK IT Solutions eruit?

Groei is voor ons geen doel op zich. Het doel is stabiliseren, stabiel blijven en op ICT-gebied proberen voorop te lopen. Daar zijn we druk mee bezig. Toen ik begon hadden we praktisch alleen e-mail. Niks was geautomatiseerd. BK IT Solutions heeft Microsoft 365 geimplementeerd zodat we efficiënter kunnen communiceren via Teams. Via dashboards in Power BI zien we direct de status van onze werkbonnen. We gaan nu voor een paperless office. We proberen zo veel mogelijk online te doen. Dan heb je een ICT-partner met verstand van zaken nodig.

Wat ik verder heel belangrijk vind is dat iedereen een fijne werkplek heeft. Medewerkers kunnen zelf deels hun werkplek inrichten, bijvoorbeeld of ze liever met één of ze liever met één of twee schermen werken. BK IT regelt een werkplek naar wens.”

Bedankt Danny voor je mooie woorden. Gaan jullie ook voor een paperless office net als Muddebouw? Of is jouw bedrijf ook toe aan visie voor de toekomst? Wij maken graag kennis met je. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case