De week van: Maxime – Marketing binnen de IT

Deze maand ben ik één jaar in dienst bij BK IT Solutions. Tijdens mijn eerste jaar heb ik jullie mogen voorstellen aan mijn leuke collega’s Samuel, Sadjen, Davy en Wiljan maar nu is het dan toch mijn beurt om mezelf voor te stellen: mijn naam is Maxime en ik ben de marketingmedewerker van BK IT Solutions. Misschien (en hopelijk ;)) heb je al eens een artikel van mij gelezen op onze website of via social media. In deze blog vertel ik je wat ik zoal doe tijdens een werkweek en deel ik linkjes naar artikelen die jouw kunnen helpen efficiënt te werken. Want dat is mijn doel: jou helpen beter te werken met behulp van IT.

Klanten leren kennen

Ik leer onze klanten goed kennen tijdens het schrijven van onze klantcases. Wanneer we een interessant project hebben lopen bij een van onze klanten vraag ik ze of ik ze mag interviewen. Op deze manier reflecteren we samen op het proces en kan ik lezers inspireren en informeren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. En uiteraard zijn we ook trots op wat we doen en delen we dat graag met jullie. Bijkomend voordeel voor onze klanten die mee willen werken aan een klantcase: mocht je een nieuwe LinkedIn foto nodig hebben: deze kom ik graag maken! Hebben wij een originele foto voor bij het artikel en jij weer een vers plaatje voor op de socials.

Wat is nieuw in Teams

Iedere maand houd ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft Teams. Welke updates biedt Teams deze maand? Maar ook vertel ik je hoe je het beste een PowerPoint presentatie via Teams kunt houden of hoe je Teams als intranet kunt gebruiken. Zo kun jij het optimale uit jouw Teams omgeving halen.

Veiliger online

Online veiligheid wordt steeds belangrijker. Nederland is een van de meest digitale landen ter wereld, ons land heeft veel online systemen die we dagelijks gebruiken en veel bedrijven zijn afhankelijk van het internet. Maar de term “cyberveiligheid” klinkt voor vele nog abstract. Daarom maken wij een prioriteit van het leveren van content over veilig online werken. Met onze cyberveiligheid pagina en verschillende blogs over dit onderwerp hopen we bewustwording te creëren en onze klanten te inspireren om maatregelen te treffen om veiliger te werken.

Digitaal en fysiek

Niet alleen is digitaal veilig werken van belang, door de Corona crisis zien we hoe belangrijk het is dat we online veilig werken en goed aan onszelf denken. Thuiswerkers geven aan langer door te werken en nemen minder vaak pauzes. Minder contact met collega’s kan de werkstress verhogen en door gebrek aan een juiste werkplek thuis kunnen RSI-gerelateerde klachten toenemen. Met onze thuiswerk tips serie geef ik je tips om mentaal en fysiek beter te kunnen werken.

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vat ik om de maand alle ontwikkelingen van de afgelopen maand samen. Zo mis jij niets van de nieuwste tech-ontwikkelingen én ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Wil jij ook niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief onder de Alle Ontwikkelingen pagina.

FAQ

Wanneer mijn collega’s van de servicedesk veel voorkomende vragen ontvangen, schrijf ik FAQ artikelen over deze onderwerpen. Zo zorgen we er samen voor dat jij weer snel aan het werk kan. Hier beantwoord ik vragen zoals: Hoe installeer ik Microsoft Find time? Of Hoe werkt Microsoft Bookings?

Content voor jou

Mijn doel is om jou te inspireren en informeren over alle mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden hebben. Heb jij een vraag die je graag als FAQ beantwoord ziet? Laat het ons weten!