Onze diensten

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

Apps op maat

Iedere organisatie heeft een eigen wens en werkt op haar eigen manier. Om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren ontwikkelen wij voor jou PowerApps op maat. PowerApps is inbegrepen bij een Microsoft 365-abonnementen. De app-functies kunnen we naadloos uitbreiden met Azure Functions en aangepaste connectoren naar on-premise- of eigen systemen. Heb jij een idee of wens voor jouw organisatie? Wij bouwen de app voor je.

PowerApps en PowerAutomate

Door PowerApps te combineren met Power Automate creëer je de ultieme oplossing om bedrijfsprocessen te digitaliseren en automatiseren. Naast jouw maakwerkapp kun je ook werkprocessen automatiseren met Power Automate. Veelvoorkomende handmatige handelingen zijn tijdrovend en weinig inspirerend. Automatiseer bijvoorbeeld het debiteurenbeheer door facturen automatisch te versturen en een herinnering in te stellen na uitblijven van betaling. De mogelijkheden zijn eindeloos met de combinatie PowerApps en Power Automate.

Apps op maat

Voorbeeld uit de praktijk

Handmatig naar digitaal

Voor een van onze klanten ontwikkelde wij een app die handmatige documentatie onnodig maakte. Voorheen moesten gegevens vanuit de loods handmatig worden genoteerd. Dit was niet alleen tijdrovend maar ook zeer foutgevoelig. Nu voeren medewerkers eenvoudig gegevens in op hun app via een tablet. De gegevens worden vervolgens automatisch gecommuniceerd met de juiste afdeling. Zo draagt de app bij aan een efficiëntere werkwijze en minder fouten op de werkvloer.

Automatisch ruimtes reserveren

Wij kregen de vraag om een app te ontwikkelen waarmee je met één klik vergaderruimtes kan reserveren. We breidde de app uit door de optie om de beschikbaarheid van de verschillende vergaderruimtes weer te geven en voegde een knop toe om collega’s uit te nodigen. Zo wordt hybride werken een stuk makkelijker en veiliger.

Bedrijfsprocessen digitaliseren

Neem afscheid van routinematige klusjes

Routinematige klusjes kosten veel tijd en zijn niemands favoriete bezigheid. Voor een klant die dagelijks informatie uit een e-mail moest verwerken in een Excelsheet, om deze vervolgens als pdf te delen in SharePoint, ontwikkelde wij een automatisering met Power Automate. Zo wordt deze hele reeks aan handeling met één klik op de knop uitgevoerd. Dat scheelt deze medewerker weer kostbare tijd.

Ook een idee voor een app op maat? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.