Het allerbeste uit je organisatie halen. Dat is wat we bij BK-IT Solutions graag voor je willen realiseren. Ons IT bedrijf in Lekkerkerk is er dan ook op ingericht om je hier zo goed mogelijk bij te helpen. We verdiepen ons in je organisatie en werken ook aan onze eigen expertise, zodat we dit zo goed mogelijk kunnen doen. De combinatie van jouw organisatiekennis en onze ICT specialisaties vormen dan samen de ideale ICT inrichting waarmee we jouw groei kunnen uitbouwen!  

De uitgebreide diensten van ons IT bedrijf in Lekkerkerk 

Al onze kennis en expertise hebben we onderverdeeld in drie hoofdonderdelen. Deze vormen samen een compleet pakket van diensten waarmee we jou op ICT gebied volledig ontzorgen. Hieronder lichten we ieder onderdeel kort voor je toe.  

Managed Services 

Je moet altijd kunnen rekenen op jouw ICT. Iedere dag en op elk moment. Vanuit Managed Services zorgen wij hiervoor. De volgende categorieën vallen daaronder:  

ICT Security 
Een veilig netwerk en goed afgeschermde applicaties, dat is waar we vanuit ICT Security voor zorgen.  

Telefonie 
Goed bereikbaar zijn met een heldere verbinding maken we vanuit Telefonie vanzelfsprekend voor jou en al je medewerkers.  

ICT Beheer 
Je servers en clouddiensten ten alle tijden up-to-date en gemonitord.  

IT Moderniseren & Optimaliseren 

Je organisatie blijft zich ontwikkelen en ook de IT gaat door. Vanuit modernisatie en optimalisatie zorgen wij dat jouw IT steeds aan blijft sluiten op de behoeften van je organisatie.  

De moderne werkplek 
Thuis of op een andere locatie werken is onmisbaar sinds de COVID-19 pandemie. We helpen je dan ook graag om een moderne werkplek te ontwikkelen die hier volledig op aansluit.  

Werken in de cloud 
Ons IT bedrijf uit Lekkerkerk helpt je graag om te profiteren van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan gemakkelijk opschalen, altijd toegang tot bestanden, eenvoudig updaten en een vast bedrag per maand betalen. 

Bellen met Microsoft Teams 
Wist je dat je ook kunt bellen met Microsoft Teams? We huisvesten je zakelijke telefonie graag voor je in de app, zodat jij en al je medewerkers vanuit daar gemakkelijk kunnen samenwerken. Zowel met collega’s als met klanten!  

ICT Verbeteren 
We inventariseren continu welke nieuwe innovaties er op IT gebied ontstaan en hoe we deze voor jou kunnen inzetten, zodat je er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.   

Productief werken 

Prettig (samen)werken lukt pas wanneer je IT goed past bij de verschillende behoeften binnen je bedrijf.  

Datagedreven werken 
Elke organisatie verzamelt tegenwoordig data. We helpen je maar wat graag om hier waardevolle inzichten uit te halen.  

Microsoft 365 
Het all-in Office pakket van Microsoft, in combinatie met onze expertise, maakt dat jouw bedrijf klaar is voor de uitdagingen van nu en in de toekomst.   

Office 365 training 
Met ons uitgebreide trainingsplatform halen jij en je medewerkers alles uit Office 365. 

Microsoft Teams 
Teams is een fijne tool om mee samen te werken. Je kunt het inzetten voor locatie onafhankelijk werken, telefonie en online overleg bijvoorbeeld.   

Thuiswerken 
Comfortabel en veilig thuiswerken blijft voorlopig belangrijk en we helpen je graag om dit voor iedere medewerker te garanderen. 

De aanpak bij ons ICT bedrijf in Lekkerkerk  

We werken op een persoonlijke en betrokken manier met je samen vanuit ons ICT bedrijf uit Lekkerkerk. Zo proberen we jouw groei te ondersteunen en altijd naar verbeteringen te zoeken die jou verder gaan helpen. Zo kun je dankzij de juiste IT oplossingen steeds effectiever en productiever werken. 

Neem contact op met BK IT Solutions Lekkerkerk 

We spreken je graag bij BK-IT Solutions in Lekkerkerk! Voor vragen of onduidelijkheden kun je dan ook altijd contact met ons opnemen. Bel of mail gerust, of kom gezellig langs voor een kop koffie!