Onze diensten

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

Co-Managed ICT

Bij Co-Managed ICT beschikt jouw bedrijf over eigen ICT personeel maar heb je nog steeds een overeenkomst met een externe ICT Managed Service Provider voor bepaalde diensten. Eigenlijk combineer je hiermee het beste van beide werelden.

Co-Managed ICT

Flexibiliteit

Wanneer je kiest voor Co-managed ICT dan is jouw ICT afdeling gelijk een stuk flexibeler. Je kunt jouw ICT opschalen of afschalen aan de hand van de eisen van jouw bedrijf. Dit is in het bijzonder handig voor bedrijven die seizoensgebonden zijn en te maken hebben met pieken. Denk aan een accountantskantoor tijdens het opmaken van de jaarrekening of een winkelketen die een grote drukte ervaart in de maand december. Wanneer je kiest voor Co-Managed ICT kun je tijdens deze drukte terugvallen op jouw ICT-dienstverlener en hoef je geen ICT personeel aan te nemen.

Meer focus

Uit onderzoek is gebleken dat de interne ICT-afdeling van een bedrijf het altijd te druk heeft. Druk met dagelijkse IT taken waardoor zij geen tijd hebben om zich te focussen op nieuwe technologie. Taken zoals het installeren van security patches, software updates, back-ups houd jouw ICT-afdeling altijd bezig, hierdoor hebben zij geen tijd om te leren over de laatste ontwikkelingen. Hierdoor vervalt het voordeel van een eigen ICT afdeling. Wanneer je een ICT Managed Service Provider inschakelt zorgen zij voor een stabiele ICT omgeving en het uitvoeren van de dagelijkste ICT taken. Hierdoor stel je jouw ICT personeel in staat om nieuwe technologie in jouw organisatie te implementeren die specifiek gericht is op jouw sector of branche. Hierdoor maak je jouw bedrijf een stuk efficiënter.

bezoek op afspraak

Is jouw organisatie ook toe aan Co-Managed ICT? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.