ICT bedrijf Krimpen aan den IJssel

Is jouw organisatie gevestigd in Krimpen aan den IJssel? En kan jouw bedrijfsvoering kan niet zonder een betrouwbare ICT-omgeving? Wij zijn dichtbij en leveren voor jouw organisatie een totaaloplossing waar je op kunt vertrouwen voor een vast bedrag per maand.

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Een vast bedrag per maand betalen
  • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

ICT bedrijf Krimpen aan den IJssel

Zoek je een ICT bedrijf in Krimpen aan den IJssel?

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in Krimpen aan den IJssel? Vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel verzorgen wij voor veel klanten in Krimpen aan den IJssel en omliggende dorpen de ICT, telefonie en cloud diensten. In 2016 zijn wij verhuisd vanuit Krimpen aan den IJssel naar Capelle a/d IJssel, onze roots komen uit de Krimpenerwaard. Wij kennen dit gebied dan ook als geen ander!

ICT beheer in Krimpen aan den IJssel voor een vast bedrag per maand

Onze klanten waarderen de preventieve aanpak die wij hanteren. De ICT van jouw bedrijf in Krimpen aan den IJssel moet gewoon altijd werken! Updates, back-ups en ict beveiliging zijn vanzelfsprekend. Je kunt erop vertrouwen dat wij daar onze verantwoordelijkheid voor nemen zonder dat jij daar naar hoeft om te kijken. Wanneer er zich toch een probleem voordoet of wanneer je simpelweg een support vraag hebt, dan is het fijn dat je jouw ict partner kan bellen zonder dat direct de teller begint te lopen. Wij leveren een compleet pakket aan managed services voor een vast pedrag per maand, per medewerker inclusief IT support! Toch problemen? Wij lossen ze op afstand op en indien nodig zijn wij super snel op locatie in Krimpen aan den IJssel.

Enthousiast? Hier lees je meer over ons en over onze aanpak!

Managed Services

Bij BK IT Solutions kun je terecht voor ICT Security, telefonie en ICT Beheer. ICT Security is het afgelopen jaar enorm gestegen. We leven in een digitaal tijdperk en de risico’s die een organisatie loopt groeit steeds sneller. Digitale schade kan al gauw voorkomen en de gevolgen zijn enorm. Daarom kun je bij ons IT bedrijf in Capelle terecht wanneer je wilt investeren in ICT Security en ICT Beheer.

Office 365 specialist in Krimpen aan den IJssel

Misschien werkt jouw organisatie al in de cloud met Office 365? Maar benut jouw bedrijf ook alle mogelijkheden? Wij richten Office 365 in op basis van de moderne werkplek. De Moderne Werkplek wordt gevormd door een Windows 10 apparaat gekoppeld aan Office 365 waar jouw bestanden en apps staan opgeslagen. Door de moderne werkplek als basis te gebruiken kun je veilig en locatie onafhankelijk in de cloud werken. Maar er is meer! Office 365 zit vol met handige tools die jou helpen om processen binnen jouw organisatie efficiënt in te richten. BK IT Solutions is Microsoft Silver Partner en helpt jou om deze tools succesvol binnen jouw organisatie te implementeren.

Microsoft Teams en thuiswerken

Ons IT bedrijf in Capelle vindt het belangrijk dat iedereen altijd en overal effectief kan (samen)werken. Zo ook vanuit huis. Ben jij ook sinds vorig jaar actief op Microsoft Teams en leer je meer over de mogelijkheden van Microsoft 365? Wij bieden hierin ook trainingen. Zo kun je met je hele team een training volgen om optimaal gebruik te maken van Microsoft Teams.

De aanpak bij ICT bedrijf Krimpen aan den IJssel

Ons bedrijf is gevestigd is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Allereerst is het mogelijk om op afstand geholpen te worden. Indien dit niet mogelijk is of wanneer het probleem niet op afstand opgelost kan worden kunnen we ook op locatie langskomen. Dit doen we door een afspraak te maken nadat we op afstand wat oplossingen hebben uitgeprobeerd. Vind je het fijn om altijd op locatie geholpen te worden? Dan kunnen we hier vooraf ook een planning voor maken. Het is dan mogelijk om één van onze collega’s op kantoor uit te nodigen voor een hele dag. Ben je gevestigd in Krimpen aan den IJssel of in de omgeving van Krimpen? Dan kan ICT bedrijf BK IT Solutions bij jou langskomen.

Contact opnemen met BK IT Solutions Krimpen aan den IJssel

Heb je nog vragen of wil je meer informatie krijgen over de dienstverlening van BK IT Solutions? Neem gerust contact met ons op. Direct actie ondernemen? Je kunt ons ook uitnodigen voor een gratis ICT advies bij jou op locatie in Krimpen aan den IJssel.

Samenwerken?

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.