ICT Beheer

Jouw bedrijfsvoering kan niet zonder een betrouwbare, goed werkende ICT omgeving. Daarom leveren wij je een totaaloplossing van IT-beheer diensten en services. Zo kun je jouw klanten ontzorgen en is de veiligheid van je bedrijfsvoering gegarandeerd. Kortom, ICT waar je op kunt vertrouwen, altijd.

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Beheer op afstand, maar snel op locatie indien nodig
  • Een vast bedrag per maand
Contact opnemen

ICT Beheer

All-in beheer

Onze managed services zijn gebaseerd op het all-in beheer principe. Dit betekent dat we samen een vaste prijs per medewerker, per maand afspreken. Daarin zijn alle werkzaamheden, wijzigingen en uiteraard het oplossen van problemen inbegrepen. Zo kun je gemakkelijk je ICT-kosten budgetteren en weet je altijd waar je aan toe bent.

Je kunt van ons de best mogelijke uptime en snelle oplossingen verwachten tegen lagere prijzen. Dit realiseren we door de IT-omgevingen van onze klanten zoveel mogelijk te optimaliseren en te standaardiseren, waardoor wij het beheer efficiënter kunnen uitvoeren. De voordelen hiervan zijn dus voor jou!

Wij werken op afstand, maar als je ons op locatie nodig hebt, staan we voor je klaar. Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:30 en onze supportdesk is 24/7 beschikbaar.

Een slimme aanpak

Wij werken achter de schermen aan het oplossen van problemen nog voordat ze echt problemen worden. Dit doen we door actieve monitoring van jouw omgeving met behulp van Datto RMM, dat gekoppeld is aan ons ticketsysteem. Hierdoor kunnen we snel reageren op eventuele issues binnen de gestelde SLA-termijn, met alerts die worden gegenereerd zodra bepaalde waarden worden bereikt. Op deze manier zijn we er meestal vroeg bij om verbeteringen door te voeren. Het enige wat jij hiervan merkt, is dat alles naar behoren werkt, precies zoals we dat graag zien!

Onze documentatie voor jou inzichtelijk

Dankzij goede documentatie kunnen we sneller opvolgen, en daar besteden we graag energie aan. Onze documentatie is een continu proces dat we voortdurend verbeteren. Een aanzienlijk deel van onze documentatie is al geautomatiseerd via een koppeling met onze beheersoftware, en we onderzoeken voortdurend nieuwe mogelijkheden. Bovendien stellen we graag extra powerusers beschikbaar in onze documentatieomgeving, zodat ook jouw organisatie toegang heeft tot alle benodigde documentatie

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen de ontwikkelingen in jouw sector op de voet om jouw organisatie aan te vullen met onze expertise. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste experts die dag in dag uit hun kennis blijven ontwikkelingen om mee te gaan met alle trends. Door kennis van jouw bedrijf te combineren met onze kennis, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.