ICT Beheer

Jouw bedrijfsvoering kan niet zonder een betrouwbare, goed werkende ICT omgeving. Daarom leveren wij je een totaaloplossing van IT-beheer diensten en services. Zo kun je jouw klanten ontzorgen en is de veiligheid van je bedrijfsvoering gegarandeerd. Kortom, ICT waar je op kunt vertrouwen, altijd.

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Beheer op afstand, maar snel op locatie indien nodig
  • Een vast bedrag per maand betalen
Contact opnemen

ICT Beheer

All-in beheer

Onze managed services zijn gebaseerd op het all-in beheer principe. Dit betekent dat we samen een vaste prijs per medewerker, per maand afspreken. Daar zijn dan alle werkzaamheden, wijzigingen en uiteraard het oplossen van problemen bij inbegrepen. Zo kun je gemakkelijk je ICT-kosten budgetteren en weet je altijd waar je aan toe bent.

Je krijgt van ons de best mogelijke uptime en snelle oplossingen tegen lagere prijzen. Dat maken we mogelijk door de IT-omgevingen van onze klanten zoveel mogelijk te optimaliseren en standaardiseren, waardoor wij het beheer efficiënter uit kunnen voeren. De voordelen daarvan, die zijn dus voor jou! Primair werken wij op afstand, maar indien nodig komen wij uiteraard ook graag op locatie. Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:30, maar er bestaat ook de mogelijkheid tot 24/7 support.

Een slimme aanpak

Veelal lossen we issues op, nog voordat deze problemen veroorzaken. Dit betekent dat wij achter de schermen aan oplossingen werken voor uitdagingen die jullie nooit tegen zullen komen! Dit doen we door jouw omgeving actief te monitoren middels Datto RMM, gekoppeld aan ons ticketsysteem. Zo kunnen we gemakkelijk binnen de gestelde SLA termijn reageren op eventuele issues, waarbij alerts worden aangemaakt zodra bepaalde waarden worden bereikt. Op die manier zijn we er dus meestal extra vroeg bij om verbeteringen door te voeren. Het enige wat jij hiervan merkt is dat alles naar behoren werkt, precies zoals we dat graag zien!

Professionele documentatie

Dankzij goede documentatie kunnen we sneller opvolgen. Daar steken we dan ook graag energie in. De documentatie vormt bij ons een doorlopend proces dat we continu verbeteren. Zo is al een groot deel van onze documentatie geautomatiseerd vanuit een koppeling met onze beheersoftware en kijken we doorlopend naar nieuwe mogelijkheden. We maken bovendien graag één of meerdere extra powerusers aan in onze documentatie omgeving, zodat er ook vanuit jouw organisatie toegang tot alle documentatie bestaat.

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.