Microsoft 365

Microsoft 365 vormt het fundament van onze dienstverlening. Je krijgt een combinatie van dit all-in Office pakket vanuit de cloud en expertise, zodat jouw organisatie klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

  • Altijd en overal toegang tot bestanden en applicaties
  • Jouw software is altijd up to date
  • Efficient samenwerken met Microsoft Teams
  • Een vast bedrag per maand
Contact opnemen

Microsoft 365

De grote voordelen van Microsoft 365

Met Microsoft 365 heb je overal en altijd toegang tot je documenten. Via je verkenner, webbrowser of een app op jouw mobiele telefoon, maar er zijn nog veel meer voordelen!

Een veilige ICT-omgeving

Microsoft 365 biedt diverse tools om de veiligheid van jouw data, zowel in de cloud omgeving als lokaal op apparaten, optimaal te regelen. Wij hanteren hiervoor een standaard beleid waarin we de beveiliging zo gebruiksvriendelijk mogelijk inregelen. Denk daarbij onder anderen aan de uitrol van versleuteling voor harde schijven en het instellen multi-factor authenticatie voor devices.

Maak digitale helden van jouw collega’s

Microsoft 365 zit vol met handige tools die productiviteit en efficiënt (samen-)werken bevorderen. Maar hoe gebruik je deze tools nou op de juiste manier? BK-IT solutions kan jouw organisatie hierin ondersteunen met training en begeleiding op maat. Online via handige tools, of persoonlijk met een medewerker van BK IT Solutions bij jou op kantoor.

Automatiseer bedrijfsprocessen

Het Microsoft Power Platform is één van de meest krachtige onderdelen van Microsoft 365. Met behulp van het Power platform koppel je applicaties aan elkaar en maak je eenvoudig apps waarmee je je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. We helpen je graag om hier het maximale uit te halen.

Contact opnemen

Microsoft 365 optimaliseren

Microsoft 365 geeft je eenvoudig toegang tot e-mail, agenda en documenten, vanaf iedere locatie en elk apparaat, met de vertrouwde Office applicaties. Je documenten worden automatisch online opgeslagen zodat je onderweg gemakkelijk bestanden kunt openen, bewerken of delen met anderen.

Een moderne werkplek

Maakt jouw organisatie nog gebruik van applicaties die niet geschikt zijn voor de cloud? Dan is er een grote kans dat je nog gebruik maakt van een server bij jou op kantoor. Met Windows Virtual Desktop, in combinatie met Microsoft 365, kun je deze applicaties ook vanuit de cloud gebruiken. Dat is betrouwbaarder én veiliger!

Werken in de cloud met Microsoft Azure

Voor grotere organisaties, en dus een complexere IT-omgeving, is er vaak geen pasklare oplossing om de in cloud te werken. Microsoft Azure biedt hiervoor de oplossing. Met Microsoft Azure kun je verschillende producten afnemen vanuit de cloud, zodat je zelf een totaaloplossing kunt bouwen die geschikt is voor jouw organisatie. Als Microsoft partner kunnen we je daar goed bij helpen, zodat je IT-omgeving precies datgene doet wat je ervan verwacht!

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.