Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt samenwerken makkelijker dan ooit. Vergaderen, chatten en bellen met verschillende systemen en apparaten, waar dan ook. Microsoft Teams is dé online werkplek waar alle collega’s en documenten samenkomen.

  • Bellen en gebeld worden vanaf elk apparaat
  • Alle documenten op één plek
  • Efficiënt samenwerken per Team
Ik wil teams!

Microsoft Teams

Volledig over op Microsoft Teams

Microsoft Teams is ontworpen om teams samen te brengen: alle collega’s die aan een project of binnen een afdeling werken, komen hier samen. Het is een centrale plek waar je documenten kunt opslaan in het relevante team, chatten met alle collega’s binnen een afdeling, en snel schakelen tussen verschillende afdelingen om daar eveneens een gesprek te starten. De Teams-omgeving is aanpasbaar aan de behoeften van jouw bedrijf. Je kunt handige applicaties toevoegen aan elk team, zoals Bookings, Excel, Forms, Planner, PowerPoint, SharePoint en nog veel meer, waardoor het werk nog efficiënter wordt

Efficiënt samenwerken in Microsoft Teams

Met Teams werk je gemakkelijk met verschillende systemen en apparaten samen. Zo werken Apple iOS En Windows moeiteloos samen. Ook werk je gemakkelijk in dezelfde documenten, presentaties of rapporten samen. Aanpassingen die je maakt zijn voor alle collega’s in real-time te zien. Dit in combinatie met de videobelfunctie zorgt er voor dat je efficiënt kunt samenwerken op afstand. Alle bestanden staan overzichtelijk in één omgeving zodat iedereen altijd de juiste versie tot zijn beschikking heeft.

Grenzeloos contact door heel jouw bedrijf

Met de chat heb je snel contact met alle collega’s van het team dat jij nodig hebt. In het algemene kanaal komen alle Teams-leden samen en kan je berichten sturen en documenten delen met heel jouw bedrijf. Met de chatfunctie kan je ook direct berichten of documenten naar een individueel Teams-lid sturen.

Vergaderen met Teams

Microsoft Teams is het meest bekend van de vergaderfunctie. Start gemakkelijk een video of audiogesprek met een heel Team of met één collega. Via Kalender plan je zelf vergaderingen in en zie je in een oogopslag al de geplande vergadering die je hebt staan. Door Microsoft Teams te koppelen aan jouw telefooncentrale maak je van Teams het platform van al jouw communicatie.

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.