Office 365 training

Veel organisaties zijn inmiddels uitgerust met Microsoft 365, maar benut jouw organisatie ook het maximale? Waarschijnlijk niet, uit onderzoek blijkt namelijk dat organisaties worstelen met het benutten van het volledig potentieel van Microsoft 365. BK IT Solutions beschikt over een online trainingsplatform met meer dan 400 trainingsvideo’s om jouw medewerkers digitaal vaardiger te maken.

  • Online leerplatform met meer dan 400 Nederlandstalige instructies over Office 365
  • Maakt jouw medewerkers slimmer, sneller en productiever
  • Kort maar krachtige video’s van maximaal 5 minuten
  • Slechts €4,50 per maand
Contact opnemen

Office 365 training

Office 365 kan veel meer

Je organisatie is overgestapt naar Office 365 in de cloud. Je gebruikt Outlook voor je e-mail, via Onedrive kun je overal bij je bestanden en je gebruikt Teams om in contact te blijven met je collega’s. Maar zijn jouw medewerkers na de implementatie van Office 365 ook echt productiever gaan werken?

Slimmer, sneller en productiever

Office 365 zit vol met handige tools die jouw medewerkers helpen om slimmer, sneller en productiever te werken. Het is van belang dat jouw medewerkers beschikken over genoeg digitale vaardigheden om dit potentieel optimaal te benutten. BK IT Solutions helpt haar klanten aan deze digitale vaardigheden door middel van een Online Training Platform.

5 minuten online training

Klassikale Office 365 trainingen zijn meestal niet de oplossing. De training is kostbaar, je medewerkers moeten er tijd voor vrij maken en Office 365 ontwikkelt snel waardoor je de trainingen regelmatig zal moeten herhalen. Ons online training platform bestaat uit meer dan 400 Nederlandstalige instructievideos die nooit langer zijn dan 5 minuten. De video’s worden maandelijks bijgewerkt zodat ze altijd up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen. De trainingsvideo’s zijn 24/7 te bekijken op elk apparaat wanneer het jou uitkomt. Het platform bevat niet alleen trainingvideo’s. Je krijgt ook praktische tips die je kunt gebruiken om jouw dagelijkse werkzaamheden, efficiënter uit te voeren met behulp van Office 365.

Veilig werken

Onze online Office 365 training heeft als hoofddoel om productief werken met Office 365 te bevorderen. Tegelijkertijd erkennen we dat veiligheid voor MKB-bedrijven net zo belangrijk is. Daarom bieden we als extraatje meerdere video’s die de basis van cybersecurity behandelen, zoals phishing, en laten we zien hoe je daarmee om moet gaan. We streven ernaar om niet alleen de productiviteit van jouw medewerkers te verhogen, maar ook een bewustzijn rondom veiligheid binnen jouw organisatie te creëren.

Productiever werken – een standaard in onze dienstverlening

Jouw medewerkers digitaal vaardiger maken zodat zij productiever kunnen werken! Het vormt een standaard onderdeel van onze platinum dienstverlening. We doen dit door al jouw medewerkers kosteloos toegang te geven tot ons online trainingsplatform. Elk kwartaal bespreken we tijdens de Virtual CIO meeting de voortgang. Hebben jouw medewerkers na het volgen van een trainingsvideo nog vragen? Dan staat onze IT Support klaar als coach om jouw medewerkers verder te helpen. Slimmer, sneller en productiever!

Maak je nog geen gebruik van onze platinum dienstverlening maar wil je jouw medewerkers wel productiever laten werken? Toegang tot ons online trainingsplatform bieden wij al aan vanaf €4,50 per maand, per medewerker. Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen de ontwikkelingen in jouw sector op de voet om jouw organisatie aan te vullen met onze expertise. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste experts die dag in dag uit hun kennis blijven ontwikkelingen om mee te gaan met alle trends. Door kennis van jouw bedrijf te combineren met onze kennis, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.