Thuiswerken

De wereld is digitaal geworden en daarmee vormt ICT nu een belangrijk fundament voor iedere organisatie. In het verlengde daarvan kan ook een goede ICT-strategie niet ontbreken! Grotere organisaties beschikken vaak over een ICT-manager die zich op deze strategie kan focussen, terwijl bij kleinere organisaties de ondernemers dit meestal zelf moeten oplossen. Met behulp van BK-IT Solutions kunnen ook de bedrijven zonder IT-Manager terugvallen op een sparringpartner die met ze meedenkt, bijvoorbeeld over de uitdagingen van thuiswerken!

  • Innovatie ICT oplossingen in lijn met jouw organisatie
  • Grip op ICT kosten en investeringen
Contact opnemen

Thuiswerken

Het MKB staat voor allerlei uitdagingen op het gebied van digitalisering en IT Security. Vaak is er behoefte aan een sparringpartner die kan meedenken en adviseren op deze gebieden. Hoe kun je bedrijfsprocessen efficiënter uitvoeren, dienstverlening verbeteren en meer tevreden klanten krijgen? Met ICT kan er gewerkt worden aan een oplossing voor deze vragen.

Digitalisering en innovatie staan hoog op de agenda, en BK-IT Solutions helpt je hier actief bijdoor mee te denken over digitalisering en beleid. We noemen dit ook wel virtual CIO.

Focus op mobiel werken

Thuis, op kantoor of in jouw favoriete koffiezaakje aan een project werken? Een moderne werkplekomgeving is locatie onafhankelijk en kun je overal inzetten, zonder dat je gebruik hoeft te maken van ingewikkelde VPN-verbindingen of andere onpraktische oplossingen. We zorgen ervoor dat je kunt werken waar je wilt, met alleen je laptop en een internetverbinding.

Veilig werken

Wanneer collega’s thuis werken of gebruik maken van publieke WiFi hotspots, wil je er natuurlijk nog steeds op kunnen vertrouwen dat alle data op hun devices geen gevaar loopt. Dit is dan ook één van de onderwerpen waar we in het kader van veilig thuiswerken aandacht aan besteden.

Een goede thuiswerkplek voor jouw medewerkers

Wanneer jouw medewerkers structureel thuiswerken dan is een goede thuiswerkplek essentieel om productief te zijn. Hiervoor adviseren we over, en installeren we, de juiste applicaties die nodig zijn om toch van huis uit verbonden te zijn met collega’s en effectief samen te kunnen werken. Thuis werken je digitale toepassingen dan net zo betrouwbaar als op kantoor!

Hybride vergaderen

Met een hybride vergadering sla je de brug tussen online en fysiek vergaderen. Handig wanneer een deel van de aanwezigen op kantoor is, maar een ander deel thuis werkt of zich op een andere locatie bevindt. Hiervoor levert BK-IT je de juiste tools en applicaties, om iedereen een volwaardige plek in de vergadering te bieden, ongeacht hun locatie.

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.