Hybride werken

In deze digitale tijd is ICT een essentieel fundament voor elke organisatie. Een solide ICT-strategie is daarbij onmisbaar. In grote organisaties is er vaak een ICT-manager aanwezig die deze strategie beheert, maar in kleinere bedrijven rust die verantwoordelijkheid vaak op de ondernemers zelf. BK-IT Solutions biedt ook aan deze bedrijven zonder IT-manager een betrouwbare partner die met ze meedenkt, bijvoorbeeld over de uitdagingen van thuiswerken.

  • Innovatie ICT oplossingen in lijn met jouw organisatie
  • Grip op ICT kosten en investeringen
Contact opnemen

Hybride werken

Het MKB staat voor allerlei uitdagingen op het gebied van digitalisering en IT Security. Vaak zoeken bedrijven een partner die kan adviseren en meedenken op dit vlak. Hoe kunnen bedrijfsprocessen efficiënter, de service verbeterd en klanten tevredener gemaakt worden? ICT biedt oplossingen voor deze vragen.

Bij BK IT Solutions staat digitalisering en innovatie centraal. We zijn actieve partners die meedenken over beleid en digitalisering, ook bekend als virtual CIO. We helpen graag bij het aangaan van deze uitdagingen.

Focus op mobiel werken

Thuis, op kantoor of in jouw favoriete koffiezaakje aan een project werken? Een moderne werkplekomgeving is locatie onafhankelijk en kun je overal inzetten, zonder dat je gebruik hoeft te maken van ingewikkelde VPN-verbindingen of andere onpraktische oplossingen. We zorgen ervoor dat je kunt werken waar je wilt, met alleen je laptop en een veilige internetverbinding.

Veilig werken

Wanneer collega’s thuis werken of gebruik maken van publieke WiFi hotspots, wil je er natuurlijk nog steeds op kunnen vertrouwen dat alle data op hun devices geen gevaar loopt. Dit is dan ook één van de onderwerpen waar we in het kader van veilig thuiswerken aandacht aan besteden.

Een goede thuiswerkplek voor jouw medewerkers

Wanneer jouw medewerkers structureel thuiswerken dan is een goede thuiswerkplek essentieel om productief te zijn. Hiervoor adviseren we over, en installeren we, de juiste applicaties die nodig zijn om toch van huis uit verbonden te zijn met collega’s en effectief samen te kunnen werken. Thuis werken je digitale toepassingen dan net zo betrouwbaar als op kantoor.

Hybride vergaderen

Met hybride vergaderingen combineer je online en fysiek vergaderen. Ideaal als sommigen medewerkers op kantoor zijn terwijl anderen thuiswerken. BK IT Solutions voorziet je van de benodigde tools en applicaties zodat iedereen, waar ze zich ook bevinden, volwaardig kunnen deelnemen aan de vergadering

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen de ontwikkelingen in jouw sector op de voet om jouw organisatie aan te vullen met onze expertise. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste experts die dag in dag uit hun kennis blijven ontwikkelingen om mee te gaan met alle trends. Door kennis van jouw bedrijf te combineren met onze kennis, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.