Werken in de cloud

Ben je al bekend met de voordelen van werken in de cloud? Overal kunnen werken, gemakkelijk op kunnen schalen, amper onderhoud, continue support en bovendien helemaal veilig maar toch toegankelijk. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de voordelen die werken in de cloud oplevert! Bij BK-IT neem je dit bovendien af vanuit een vast bedrag per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

  • Overal en altijd toegang tot jouw bestanden en applicaties
  • Jouw software is altijd up to date
  • Vast bedrag per maand
Contact opnemen

Werken in de cloud

Wat is werken in de cloud?

Werken in de cloud betekent dat uw programma’s en gegevens op elke locatie en op ieder apparaat bereikbaar zijn. Zo kunt u altijd en overal uw werkzaamheden uitvoeren.

Advies nodig voor werken in de cloud?

Wil je met je bedrijf graag in de cloud gaan werken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Van ons kun je een eerlijk advies verwachten. Werken in de cloud is immers een goede oplossing voor veel organisaties, maar vormt geen doel op zich. Wellicht past een hybride cloud wel beter bij jullie! We luisteren graag naar jouw situatie en wensen. Op basis daarvan adviseren we je dan over de beste oplossing voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Werken in de cloud met Microsoft 365

Microsoft 365 geeft je eenvoudig toegang tot e-mail, agenda en documenten, vanaf iedere locatie en elk apparaat, met de vertrouwde Office applicaties. Je documenten worden automatisch online opgeslagen zodat je onderweg gemakkelijk bestanden kunt openen, bewerken of delen met anderen.

Een moderne werkplek

Maakt jouw organisatie nog gebruik van applicaties die niet geschikt zijn voor de cloud? Dan is er een grote kans dat je nog gebruik maakt van een server bij jou op kantoor. Met Windows Virtual Desktop, in combinatie met Microsoft 365, kun je deze applicaties ook vanuit de cloud gebruiken. Dat is betrouwbaarder én veiliger!

Werken in de cloud met Microsoft Azure

Voor grotere organisaties, en dus een complexere IT-omgeving, is er vaak geen pasklare oplossing om de in cloud te werken. Microsoft Azure biedt hiervoor de oplossing. Met Microsoft Azure kun je verschillende producten afnemen vanuit de cloud, zodat je zelf een totaaloplossing kunt bouwen die geschikt is voor jouw organisatie. Als Microsoft partner kunnen we je daar goed bij helpen, zodat je IT-omgeving precies datgene doet wat je ervan verwacht!

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

Denk groot, start klein
en groei slim

Online, offline, overal. Dat zijn we elke dag. Elke dag werken we met plezier aan de ontwikkeling van merken. We helpen bedrijven groeien. Jij wilt het beste uit jouw merk halen. Wij willen de mooiste projecten maken. Ons bureau combineert creativiteit, strategie, design en techniek. Een bureau. Een team. En zes beloftes waar je altijd op mag rekenen.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.