Werken in de cloud

Werkt jouw organisatie al met Microsoft Teams en wil je hier het maximale uithalen? Bellen met Microsoft Teams is een logische vervolgstap. Door het koppelen van Microsoft Teams aan een telefooncentrale kunnen jouw medewerkers bellen en gebeld worden via Microsoft Teams.

  • Overal en altijd toegang tot jouw bestanden en applicaties
  • Jouw software is altijd up to date
  • Vast bedrag per maand
Contact opnemen

Werken in de cloud

Wat is werken in de cloud?

Werken in de cloud betekent dat uw programma’s en gegevens op elke locatie en op ieder apparaat bereikbaar zijn. Zo kunt u altijd en overal uw werkzaamheden uitvoeren.

Advies nodig voor werken in de cloud?

Wil je met je bedrijf graag in de cloud gaan werken maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Van ons kun je een eerlijk advies verwachten, werken in de cloud is een goede oplossing voor veel organisaties maar geen doel opzich. Wellicht past een hybride cloud beter bij jullie. Passend bij jouw situatie en wensen adviseren wij jou graag met de beste oplossing voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Werken in de cloud met Microsoft 365

Microsoft 365 geeft u eenvoudig toegang tot uw e-mail, agenda en documenten vanaf elke locatie en apparaat met de vertrouwde Office applicaties. Uw documenten worden automatisch online opgeslagen zodat u onderweg gemakkelijk uw bestanden kunt openen, werken of delen met andere. Meer over Microsoft 365

Werken in de cloud met Windows Virtual Desktop

Maakt jouw organisatie nog gebruik van applicaties die niet geschikt zijn voor de cloud? Grote kans dat je nog beschikt over een server bij jou op kantoor. Met Windows Virtual Desktop in combinatie met Microsoft 365 kun je ook deze applicaties vanuit de cloud gebruiken.

Werken in de cloud met Microsoft Azure

Voor grotere organisaties met een complexe IT-omgeving is er vaak geen pasklare oplossing om de in cloud te werken. Microsoft Azure biedt hiervoor de oplossing. Met Microsoft Azure kun je verschillende producten afnemen vanuit de cloud zodat je zelf een totaaloplossing kunt bouwen geschikt voor jouw organisatie. Wij kunnen jou als Microsoft Partner helpen met het inrichten en beheren van jouw Azure omgeving.

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

Denk groot, start klein
en groei slim

Online, offline, overal. Dat zijn we elke dag. Elke dag werken we met plezier aan de ontwikkeling van merken. We helpen bedrijven groeien. Jij wilt het beste uit jouw merk halen. Wij willen de mooiste projecten maken. Ons bureau combineert creativiteit, strategie, design en techniek. Een bureau. Een team. En zes beloftes waar je altijd op mag rekenen.

Overige cases

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Business director Bas Kraan beantwoordt al je vragen.

Bas Kraan Business Director +31 (0)88 606 3100 bas@bkitsolutions.nl