Goedkeuringsprocessen binnen jouw organisatie digitaliseren

Goedkeuringen in Microsoft Teams stelt iedereen binnen je organisatie in staat om eenvoudig goedkeuringsprocessen te digitaliseren. De app goedkeuringen is vanaf nu beschikbaar in alle Teams omgevingen.

De app kun je toevoegen door binnen Teams op de 3 puntjes te klikken:

Je kunt nu zoeken naar Apps, type hier in goedkeuringen of Approvals (afhankelijk van de ingestelde taal van jouw Teams app). Klik de app aan, deze verschijnt daarna in jouw Teams lijst zoals ook is te zien in bovenstaande afbeelding.

Creƫer een goedkeurings aanvraag

Nadat je de app hebt toegevoegd aan jouw Teams app kun je snel een goedkeurings aanvraag aanmaken vanuit een chat of in een kanaal.

Je kunt ook een aanvraag aanmaken direct vanuit de zojuist geinstalleerde app.

Goedkeuren of weigeren van een aanvraag

Wanneer een aanvraag is ingediend krijgt de betreffende persoon een notificatie. Ze kunnen snel de aanvraag bekijken en eventuele bijlages die zijn toegevoegd aan de aanvraag downloaden. Wanneer de aanvraag is aangemaakt in een chat gesprek of kanaal dan zal een goedkeuringskaart worden weergegeven met alle relevante informatie.

Overzicht van al jouw goedkeuringen

In de goedkeuringen app zie je een overzicht van alle goedkeuringen die je hebt aangemaakt, onder jouw beheer zijn of die wachten op een reactie van jou.