Kan ik Office 365 gebruiken in combinatie met Realworks?

Offie 365 werkt goed naast Realworks, wilt u gebruik gaan maken van Office 365? Dan hoeft u dus niet van systeem te veranderen!

De voordelen van Office 365 voor makelaars

Online bezichtigen via Microsoft Teams

De corona crisis dwong de makelaardij creatief te worden. Terwijl de vraag naar woningen toenam moest jouw kantoor de nodige maatregelen treffen om veilig te kunnen bezichtigen. Wellicht ben je zelfs overgestapt op online bezichtigen en wil je dit er in houden? Microsoft Teams maakt het mogelijk. 1 op 1 via een Teamsvergadering of in eén keer een grote groep kijkers een populair object presenteren via Teams Live events.

Snel toegang tot bestanden bij een bezichtiging

Office 365 stelt u in staat om tijdens een bezichtiging snel toegang te hebben tot bestanden vanuit SharePoint Online. Zo kunt u gemakkelijk documenten bekijken, informatie opzoeken of foto’s en plattegronden erbij halen.

Op locatie werken

Office 365 werkt locatie onafhankelijk. Met Office 365, Realworks en een tablet of laptop kunt op locatie werken aan documenten. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een afspraak snel informatie van nieuwe objecten documenteren en aanvullen.

Wij werken voor verschillende makelaarskantoren en hebben hier succesvol Office 365 naast Realworks geïmplementeerd. Wij doen dit op basis van de Moderne Werplek aanpak die zich perfect leent voor een makelaarskantoor. Naast Office 365 hebben wij ervaring met de integratie van andere diensten aan Realworks zoals bijvoorbeeld het koppelen van telefonie. Neem gerust contact met ons op voor verder advies.