Hoe installeer ik het nieuwe Outlook?

Met de nieuwe versie van Outlook mail maak je gebruik van de nieuwste functies en het nieuwe ontwerp van de Outlook-app. In deze handleiding vind je stap-voor-stap hoe je het nieuw Outlook installeert.

Vanaf 2024 worden voor nieuwe Windows 11 apparaten de nieuwe Outlook voor Windows als standaardpostvaktoepassing geïnstalleerd. De Mail- en Agenda-apps blijven tot 31 december 2024 beschikbaar via de Microsoft Store, maar na deze datum worden deze apps niet meer ondersteund.

Op bestaande apparaten kunnen gebruikers overschakelen naar de nieuwe Outlook voor Windows via een wisselknop in de e-mail- en agenda-apps.

Naar het nieuwe Outlook voor Windows gaan

Om het nieuwe Outlook voor Windows te proberen, schuif je de wisselknop “Nieuwe Outlook uitproberen” in de rechterbovenhoek van de mail en Agenda of de klassieke Outlook voor Windows-toepassingen.

Je kunt nu het nieuwe Outlook gebruiken om e-mails te verzenden en te ontvangen, afspraken in je agenda te beheren en contactpersonen toe te voegen. Meer informatie over het nieuwe Outlook vind je in deze blog.