Gratis ICT advies

Op zoek naar een 5-sterren ICT bedrijf in de regio Rotterdam? Wij vertellen je graag over onze aanpak

Waarom overstappen van ICT beheer?

Je werkt al jaren samen met een ICT bedrijf maar je bent niet tevreden over de samenwerking. ICT is de ruggengraat van jouw organisatie en een goede samenwerking is dan ook van groot belang. Overstappen naar een ander ICT bedrijf kan een hele onderneming zijn, maar is wel het beste voor jouw organisatie wanneer je niet meer tevreden bent over de samenwerking.

Overstappen?

  • Je wilt af van onverwachte ICT kosten
  • Je hebt een ISO gecertificeerde ICT partner nodig
  • De ICT security van jouw organisatie is onvoldoende
  • Je mist de innovatie die jouw organisatie digitaal vaardig maakt
Afspraak maken

Waarom ICT-beheer van BK IT Solutions?

Ons team beschikt over veel ervaring en verschillende expertises binnen de ICT. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw probleem spoedig opgelost wordt. Wij leren de bedrijven van onze klanten goed kennen. We spelen in op ontwikkelingen binnen jouw sector om jouw bedrijf verder te helpen. Onze servicedesk kan je vaak al op afstand helpen, maar mocht je ons op locatie nodig hebben zijn we snel bij je.

Onze overstapservice

BK IT Solutions heeft in de afgelopen jaren verschillende bedrijven mogen helpen met de overstap van ICT beheer naar BK IT Solutions. Door al deze ervaringen hebben wij onze eigen best practice procedure voor het overstappen gecreëerd. Door deze overstapservice verloopt dit proces voor jouw organisatie zonder zorgen en maken we het zelfs nog een beetje leuk! Hoe we dat laatste doen blijft een verassing, maar we beloven je dat het in de smaak zal vallen!

Stap 1

We nodigen je uit voor een gesprek waar we jouw wensen en verwachtingen bespreken. Tijdens dit gesprek komen we er samen achter wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarna komen wij langs bij jou op locatie om het huidige ICT-systeem te inventariseren en beginnen wij aan een vrijblijvend voorstel.

Stap 2

Intern bespreken we jouw wensen en onze bevindingen van jouw huidige ICT-systeem om zo tot een passend voorstel te komen. Dit voorstel leggen sturen we naar jou door, samen met wat lekkers.

Stap 3

Wanneer je akkoord bent met ons voorstel, nemen wij de verantwoordelijkheden over van de huidige ICT-partner en pakken we eventuele taken op die we besproken hebben in ons contract. Wij nemen contact op met jouw huidige ICT-partner en helpen met het omzetten en de porteringen. Het enige wat jij hoeft te doen is te zorgen voor een schriftelijk bevestiging van de beëindiging van jouw samenwerking met jouw huidige ICT-partner.

Afspraak maken

Gratis ICT advies? Plan zelf je afspraak met Bas en bespreek de mogelijkheden.

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.