Locaties

De digitale wereld van vandaag kent geen grenzen meer. Door onze remote support, remote beheer en Cloud dienstverlening zijn wij digitaal altijd dichtbij. Door deze aanpak kunnen wij jou in 9 van de 10 gevallen assisteren zonder dat wij een bezoek op locatie noodzakelijk is.

Locaties

BK IT Solutions is gevestigd in Capelle a/d IJssel, om precies te zijn aan de Rhijnspoor. Direct gelegen aan de N210 met voldoende parkeergelegenheid. Hierdoor zijn wij middels auto en het openbaar vervoer (Capelsebrug) goed bereikbaar voor onze klanten, medewerkers en leveranciers. Wij werken meestal op afstand maar uiteraard laten wij ook regelmatig offline ons gezicht zien.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Rotterdam maar wij hebben klanten in heel Nederland. Ook verzorgen wij voor onze klanten de ICT van hun buitenlandse vestigingen. Buitenlandse vestiging in België, Polen, Dubai of de Verenigde Staten? Onze ICT ondersteuning kent geen grenzen!

Locaties waar je ons kunt vinden:

Barendrecht

Capelle aan den IJssel

Delft

Dordrecht

Gouda

Krimpen aan de Lek

Krimpen aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

Reeuwijk

Ridderkerk

Rotterdam

Schiedam

Schoonhoven

Waddinxveen

Zoetermeer

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.