ICT Bedrijf Delft

Ben je op zoek naar slimme oplossingen voor je ICT, waardoor je als bedrijf kunt groeien? Zoek dan niet verder! BK-IT Solutions gaat graag de samenwerking met je aan in Delft! Wij lossen graag al je ICT vraagstukken op en nemen de zorg uit handen. Ben je benieuwd naar de diensten die we aanbieden of onze werkwijze? We vertellen je er graag meer over!

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Een vast bedrag per maand betalen
  • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

BK-IT Solutions: ICT Bedrijf Delft

De diensten van BK IT Solutions in Delft  

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we onze specialistische kennis opgedeeld in drie BK-IT Solutions in Delft biedt diverse diensten op het gebied van ICT. Door de kennis van jouw organisatie te combineren met onze expertise, zijn wij in staat om de juiste oplossingen te adviseren en te implementeren. Zo kan jouw organisatie efficiënter en op een slimmere manier werken. Onze diensten zijn onder te verdelen in drie onderdelen. Deze lichten we graag hieronder even toe: 

ICT Security 
Doordat we in een digitaal tijdperk leven, lopen organisaties ook meer risico. Wij als ICT bedrijf in Delft helpen je dan ook bij het beveiligen en monitoren van al jouw servers en clouddiensten. Zo voorkom je dat hackers een kans krijgen, die veel schade kunnen veroorzaken. Wij werken over het algemeen op afstand, maar mocht dit wenselijk zijn, kunnen wij ook op locatie werken.  

Telefonie
Iedere organisatie wil natuurlijk zo goed mogelijk bereikbaar zijn. Hier helpt onze telefonie dienst bij. Met vaste telefonie van BK-IT Solutions ben je ervan verzekerd dat je altijd en overal goed bereikbaar bent voor je klanten en opdrachtgevers. Hiernaast bieden wij helder inzicht in de gesprekskosten en het gebruik van de medewerkers.   

ICT Beheer 
Een goed werkende en betrouwbare ICT omgeving is erg belangrijk voor je bedrijfsvoering. Daarom levert BK-IT Solutions een totaal oplossing van ICT-beheer, diensten en services in Delft. Dit houdt in dat wij alle servers en clouddiensten monitoren en jouw voorzien van passend advies. Zo kun je jouw klanten ontzorgen en garanderen wij de veiligheid van je bedrijfsvoering.  

De aanpak bij BK-IT Solutions  

Wij helpen je graag met al je vraagstukken op het gebied van ICT in Delft. Hierbij hanteren wij een persoonlijke en betrokken aanpak. Uiteraard kijken we altijd samen met jou eerst naar de plek waar je nu staat met je ICT en waar we een start kunnen maken in onze samenwerking. Waar liggen kansen en wat zijn jouw wensen? Vervolgens wordt er een ICT-advies opgesteld dat perfect aansluit op je organisatie, waardoor je verder kan groeien met je ICT. Ook hanteren wij een innovatieve aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat er ook op het gebied van ICT altijd wat te verbeteren is en daarom houden wij innovaties en ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij jouw organisatie ook vooruitstrevende technieken bieden die wij gelijk kunnen implementeren. Deze technieken kunnen nu misschien nog overbodig lijken voor jouw organisatie, maar morgen al een grote impact hebben op je bedrijfsprocessen!  

Contact opnemen met BK IT Solutions te Delft 

Heb je vragen over onze diensten of wat BK-IT Solutions  voor je kan betekenen in Delft? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten kijken graag met je mee en helpen je zo goed mogelijk verder. Wij zijn te bereiken via de telefoon, e-mail of vul het contactformulier in dat op onze website staat. Wil je liever langskomen bij ons? Dat kan natuurlijk ook! Maak even een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar. 

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.