IT Bedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel

We doen er bij BK-IT Solutions alles aan om jou te helpen het allerbeste uit je organisatie te halen. Als IT bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel ondersteunen we je dan ook zoveel mogelijk. Dit doen we door onze eigen diensten te verbeteren, maar ook door ons in jouw organisatie te verdiepen. De kennis van onze specialismes en jouw organisatie combineren we dan tot de perfecte ICT inrichting om jouw groei mee aan te wakkeren.

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Een vast bedrag per maand betalen
  • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

BK-IT Solutions: ICT Nieuwerkerk aan den IJssel

De verschillende diensten van ons IT bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel

We hebben een brede kennis van IT, opgedeeld in 3 onderdelen. Vanuit deze onderdelen zijn we jou zo goed We hebben onze kennis opgedeeld in 3 onderdelen. Hiermee kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Samen vormen deze onderdelen namelijk een uitgebreid pakket om je op ieder vlak te ontzorgen en bij te staan. We belichten ieder onderdeel hieronder kort.   

Managed Services

Met onze managed services zorgen we ervoor dat jij IT hebt waar je op ieder uur van de dag op kunt rekenen. De volgende subcategorieën vallen daaronder.  

ICT Security 

Hierbij staat de veiligheid van jouw bedrijfsnetwerk, en alle applicaties daarin, centraal.  

Telefonie 

Zakelijke telefonie moet simpelweg altijd werken. We realiseren een stabiele verbinding die ervoor zorgt dat jouw medewerkers en jij altijd bereikbaar zijn.  

ICT Beheer 

Vanuit ons ICT beheer faciliteren we de verschillende servers en clouddiensten waar je gebruik van maakt. Op die manier zijn deze altijd up to date en worden ze continu gemonitord.  

IT Moderniseren & Optimaliseren 

Je organisatie is constant in ontwikkeling. Met moderniseren & optimaliseren helpen wij jou aan IT die blijft aansluiten op de steeds veranderende vraag vanuit je organisatie.  

Een nuttige, moderne werkplek 

Met het Corona virus werd het duidelijk dat werknemers ook thuis of op locatie goed hun werk moeten kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat zij een werkplek hebben waarmee dit geen enkel probleem is.  

Werken in de cloud 

De cloud heeft een heleboel voordelen, zoals ook wij als IT bedrijf uit Nieuwerkerk aan den Ijssel kunnen beamen. De cloud zorgt namelijk dat je eenvoudig op kunt schalen, je altijd toegang hebt tot bestanden en updaten extra makkelijk wordt. En dat alles voor een vast bedrag per maand.  

Bellen met Microsoft Teams 

Wanneer je zakelijke telefonie vanuit Microsoft Teams gebruikt betekent dit dat je met de hele organisatie in één app samen kunt werken. Zowel met collega’s als met klanten! 

Pagina-einde 

ICT Verbeteren 

We houden nieuwe innovaties in ons specialistische gebied nauwkeuring bij. Zijn er nieuwe ontstaan? Dan bekijken we hoe die jou kunnen helpen en je IT voorziening verder kunnen verbeteren. Zo pluk je altijd de vruchten van de laatste ontwikkelingen.  

Productief werken

Wanneer jouw IT goed aansluit op de behoeften uit je organisatie, kun je veel beter werken en samenwerken. Daar draait productief werken om.  

Datagedreven werken 

Iedere organisatie verzamelt data. Ook die van jou. We helpen je om daar zoveel mogelijk waardevolle inzichten uit te halen.  

Microsoft 365 

Een compleet Office 365 pakket van Microsoft, gecombineerd met onze expertise, zorgt ervoor dat je klaar bent voor de uitdagingen van nu en in de toekomst.  

Office 365 training 

Vanuit ons trainingsplatform zorgen we ervoor dat je alles uit Office 365 haalt.  

Microsoft Teams 

Teams is een ontzettend fijn programma waarmee je gemakkelijk op externe locaties kunt werken, prettiger kunt bellen en ook meteen een hub hebt voor online overleg.  

Thuiswerken 

Natuurlijk moeten je medewerkers ook thuis veilig en comfortabel hun werk kunnen doen.  

Glasvezel Nieuwerkerk aan den IJssel

Is jouw bedrijf gevestigd in de Hooge Veenen, Kleine Vink, Zelling Blok of de Vijf Boeken? BK IT Solutions levert als lokaal ICT bedrijf super snel en betaalbaar zakelijk glasvezel via Delta Zakelijk in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De aanpak bij ons ICT bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel

Persoonlijk en betrokken werken vinden we heel belangrijk. Dit staat dan ook centraal bij ons ICT bedrijf in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Het is de insteek van waaruit we jouw groei bijstaan en altijd naar verbeteringen zoeken waar jij mee geholpen bent. Zo gaat je productiviteit erop vooruit!  

Neem contact op met BK IT Solutions Nieuwerkerk aan den IJssel

We staan voor je klaar bij BK-IT Solutions in Nieuwerkerk aan den Ijssel! Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust, of kom langs voor een kop koffie! 

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.