IT Bedrijf Rotterdam

Ben jij op zoek naar een ICT bedrijf in Rotterdam? Zoek dan niet verder! BK-IT Solutions neemt al jouw ICT-zorgen uit handen. Het maakt niet uit over welk ICT vraagstuk het gaat, wij lossen het voor je op! We passen ons graag aan jouw uitdagingen aan en helpen we jouw bedrijf groeien, door middel van slimme ICT-oplossingen. Ben je benieuwd naar de diensten van BK-IT bedrijf Rotterdam en wat onze aanpak is? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina, wij vertellen je er graag meer over!

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Een vast bedrag per maand betalen
  • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

BK-IT Solutions: ICT Bedrijf Rotterdam

De diensten van IT bedrijf Rotterdam 

BK-IT Solutions in Rotterdam biedt diverse diensten op het gebied van ICT. Door de kennis van jouw organisatie te combineren met onze expertise, zijn wij in staat om de juiste oplossingen te adviseren en te implementeren. Zo kan jouw organisatie efficiënter en op een slimmere manier werken. Onze diensten zijn onder te verdelen in drie onderdelen. Deze lichten we graag hieronder even toe:  

ICT Security 
Doordat we in een digitaal tijdperk leven, lopen organisaties ook meer risico. Wij als IT bedrijf Rotterdam helpen je dan ook bij het beveiligen en monitoren van al jouw servers en clouddiensten. Zo voorkom je dat hackers een kans krijgen, die veel schade kunnen veroorzaken. Wij werken over het algemeen op afstand, maar mocht dit wenselijk zijn, kunnen wij ook op locatie werken.  

Telefonie
Iedere organisatie wil natuurlijk zo goed mogelijk bereikbaar zijn. Hier helpt onze telefonie dienst bij. Met vaste telefonie van BK-IT bedrijf Rotterdam ben je ervan verzekerd dat je altijd en overal goed bereikbaar bent voor je klanten en opdrachtgevers. Hiernaast bieden wij helder inzicht in de gesprekskosten en het gebruik van de medewerkers.   

ICT Beheer 
Een goed werkende en betrouwbare ICT omgeving is erg belangrijk voor je bedrijfsvoering. Daarom leveren wij als ICT bedrijf Rotterdam een totaaloplossing van IT-beheer en diensten en services. Dit houdt in dat wij alle servers en clouddiensten monitoren en jouw voorzien van passend advies. Zo kun je jouw klanten ontzorgen en garanderen wij de veiligheid van je bedrijfsvoering.  

De aanpak bij ICT bedrijf Rotterdam   

Wij als ICT bedrijf Rotterdam helpen jou graag verder met alle vraagstukken betreft je ICT. Hierbij nemen wij dan ook graag de zorg uit handen. Dit doen wij op een persoonlijke en betrokken manier. We kijken samen met jou altijd eerst naar de plek waar je nu staat en waar we een start kunnen maken in onze samenwerking. Vervolgens kijken we wat we voor je kunnen betekenen en maken we een ICT-advies dat perfect bij je organisatie past. Hiernaast geloven wij dat er altijd ruimte is voor verbetering op het gebied van ICT. Daarom zullen wij waardevolle innovaties gelijk implementeren. Zo gaan wij altijd innovatief te werk. Wij als ICT bedrijf Rotterdam maken gebruik van vooruitstrevende technieken die nu misschien nog overbodig lijken voor jouw organisatie, maar die morgen al een grote impact kunnen hebben op je bedrijfsprocessen! Daarom houden wij ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwlettend in de gaten en delen wij deze met jou, wanneer we denken dat ze meerwaarde kunnen bieden voor je organisatie. 

Contact opnemen met BK-IT Solutions Rotterdam  

Heb je vragen over een van onze diensten en wat BK-IT Solutions voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn heel gemakkelijk te bereiken via de telefoon en e-mail of vul het contactformulier in dat op onze website staat. Wil je liever even langskomen? Dan kan dit natuurlijk ook! Maak even een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar.  

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.