IT Bedrijf Waddinxveen

Wil je al jouw bedrijfsprocessen zo innovatief mogelijk uitvoeren? ICT bedrijf Waddinxveen biedt de meest vooruitstrevende technieken aan waardoor jouw organisatie nog efficiënter en slimmer kan werken! Graag leggen we je in detail uit hoe we te werk gaan en welke diensten we aanbieden.

 • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
 • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
 • Een vast bedrag per maand betalen
 • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

BK-IT Solutions: ICT bedrijf Waddinxveen

De diensten van IT bedrijf Waddinxveen 

De diensten binnen IT bedrijf Waddinxveen worden aangeboden vanuit drie onderdelen. We lichten graag al onze diensten onderstaand kort toe:  

Managed Service

 1. ICT Security 

Doordat de digitalisering de afgelopen jaren flink is toegenomen, is het risico op digitale schade aanwezig. ICT bedrijf Waddinxveen zorgt ervoor dat al jouw servers en clouddiensten beveiligd en gemonitord worden. Dit doen wij algemeen op afstand, maar indien gewenst kunnen we ook op locatie afspreken.  

 1. Telefonie  

Er is niets belangrijker dan optimale bereikbaarheid! Daarom bieden wij je vaste en mobiele telefonie aan. Op deze manier heeft jouw organisatie een helder inzicht in alle gesprekkosten van je medewerkers én je bent ervan verzekerd dat iedereen optimaal bereikbaar is.  

 1. ICT Beheer 

Om al jouw bedrijfsprocessen met gemak uit te voeren, heeft een goedwerkende en betrouwbare omgeving een hoge prioriteit. Wij als ICT bedrijf Waddinxveen beheren jouw servers en clouddiensten proactief, waardoor de veiligheid van je bedrijfsvoering geoptimaliseerd wordt.  

IT Moderniseren & Optimaliseren  

 1. ICT Verbeteren 

Met alle digitale mogelijkheden in het heden, is het opstellen van een ICT-strategie cruciaal. Bij ICT bedrijf Waddinxveen zorgen we ervoor dat alle innovatie oplossingen voor jouw organisatie in kaart worden gebracht. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht van alle kosten en investeringen.  

 1. Werken in de cloud  

Door te werken in de cloud kun je altijd en overal veilig werken. We zorgen ervoor dat al jouw software up to date is en je toegang hebt tot al je bestanden en applicaties! 

 1. Moderne werkplek 

We weten hoe belangrijk een moderne, veilige en onafhankelijke werkplek is. Daarom bieden wij een online omgeving aan waar de focust voornamelijk ligt op effectief werken.  

 1. Bellen met Microsoft Teams 

Om binnen jouw bedrijf nog beter bereikbaar te zijn, kun je een koppeling maken tussen Microsoft Teams en een telefooncentrale! Op deze manier ben je op ieder apparaat te bereikbaar en kun je efficiënt te werk gaan.  

Productief werken  

 1. Office 365 training 

ICT bedrijf Waddinxveen biedt een online leerplatform aan waar meer dan 400 instructies over Office 365 worden aangeboden. Hierdoor kan jouw organisatie het volledige potentieel van Office 365 benutten!   

 1. Thuiswerken  

Het is ook mogelijk om thuis terug te vallen op een sparringpartner!  

 1. Microsoft Teams 

Om al jouw documenten binnen handbereik te hebben, is het werken via Microsoft Teams ideaal. Je kunt makkelijk vergaderen, bellen en chatten met verschillende systemen.  

 1. Datagedreven werken 

Data in kaart brengen kan heel relevant zijn voor jouw organisatie. Daarom helpen we jou om meer inzichten te krijgen en zorgen we voor heldere dashbords.  

 1. Microsoft 365  

ICT bedrijf Waddinxveen biedt een combinatie aan van expertise en een all-in Office pakket vanuit de cloud! Met dit pakket heb je toegang tot verschillende bestanden en applicaties.  

De aanpak bij ICT bedrijf Waddinxveen

We nemen graag al jouw ICT-zorgen uit handen. Dit doen we op een persoonlijke, betrokken manier zodat we samen jouw doelen kunnen behalen. Vanaf de start van de samenwerking kijken we naar de huidige ICT situatie bij jouw bedrijf. Vanaf dat punt lopen we diverse stappen door zodat we een passend en innovatief ICT advies kunnen opstellen.  

Contact opnemen met BK IT Solutions Waddinxveen

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op! Maandag tot vrijdag zijn we via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website te bereiken. Liever een bakje koffie doen? Maak even een afspraak, dan zorgen wij dat we klaar zitten om jou verder te helpen met al je ICT vraagstukken.  

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.