IT Bedrijf Zoetermeer

Ben je als organisatie op zoek naar de optimale ICT omgeving die het makkelijker maakt om je business goals te behalen? Dan zit je bij ICT bedrijf Zoetermeer aan het juiste adres! Door onze ICT-expertise te combineren met de kennis uit jouw bedrijf, zijn we in staat om efficiënte en slimme adviezen op te stellen. Graag nemen we je mee in onze diensten en werkwijze!

 • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
 • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
 • Een vast bedrag per maand betalen
 • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

BK-IT Solutions: ICT Bedrijf Zoetermeer

De diensten van IT bedrijf Zoetermeer

Binnen IT bedrijf Zoetermeer vallen onze diensten onder drie verschillende onderdelen. De onderdelen en diensten worden onderstaand kort toegelicht:  

Managed Services

 1. ICT Security 

Het risico op online schade is de afgelopen jaren steeds groter geworden. Hackers zijn in staat om schade aan je bedrijf te veroorzaken en dat kan niet alleen een grote impact hebben op je imago, maar ook op je financiële toestand. Doordat wij als ICT bedrijf Zoetermeer jouw servers en clouddiensten beveiligen en monitoren, blijft jouw organisatie tegen deze gevaren beschermd.  

 1. ICT Beheer 

Wij beheren jouw servers en clouddiensten proactief zodat de veiligheid van je bedrijfsvoering optimaal wordt. Hierdoor kunnen al jouw medewerkers binnen een betrouwbare en goedwerkende omgeving werken. 

 1. Telefonie  

IT bedrijf Zoetermeer biedt vaste en mobiele telefonie aan zodat je als organisatie verzekerd bent dat je altijd en overal bereikbaar bent. In één oogomslag heb je een helder overzicht van alle gesprekskosten van je medewerkers.   

IT Moderniseren & Optimaliseren

 1. Werken in de cloud 

Om overal aan de slag te kunnen gaan is het werken in de cloud ideaal. Er is geen onderhoud nodig, je kunt gemakkelijk opschalen en er is een continue support. Binnen ICT bedrijf Zoetermeer zorgen we ervoor dat je altijd toegang hebt tot je bestanden!  

 1. ICT Verbeteren  

Met onze hulp stellen we speciaal voor jouw bedrijf een ICT-strategie op. Daarnaast worden alle innovatieve oplossingen in kaart gebracht.  

 1. Bellen met Microsoft Teams 

De koppeling tussen Microsoft Teams en een telefooncentrale zorgt ervoor dat je overal en op elk apparaat kunt bellen en gebeld kan worden! Dit zorgt ervoor dat de werkwijze binnen je organisatie nog efficiënter wordt.  

 1. Moderne werkplek 

De werkplek binnen je organisatie is cruciaal. Wij als ICT bedrijf Zoetermeer bieden een online omgeving aan waar je veilig en onafhankelijk kunt werken. Deze omgeving kunnen je medewerkers zelf inrichten, waardoor er effectief gewerkt kan worden.  

Productief werken

 1. Microsoft Teams 

Microsoft Teams zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt vergaderen, bellen en chatten. Daarnaast heb je al je documenten op één plek!  

 1. Thuiswerken 

Wij als ICT bedrijf Zoetermeer zorgen ervoor dat we altijd bereikbaar zijn om te sparren, ook online!  

 1. Office 365 training 

Om als organisatie het volledige potentieel van Office 365 te benutten, bieden we een online leerplatform aan waar je meer dan 400 instructies over Office 365 kunt terugvinden! Hierdoor kun je nog productiever te werk gaan.  

 1. Microsoft 365 

Naast het leerplatform, bieden we ook een combinatie aan van expertise en een all-in Office pakket vanuit de cloud. Hierdoor heb je binnen je bedrijf altijd toegang tot verschillende bestanden en applicaties.  

 1. Datagedreven werken  

Met onze hulp brengen we een grote hoeveelheid data in kaart, waardoor je als organisatie meer inzichten en heldere dashbords krijgt.  

De aanpak bij ICT bedrijf Zoetermeer

Binnen ICT bedrijf Zoetermeer richten we ons op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf! We houden je goed in de gaten zodat we precies weten waar we jouw organisatie kunnen aanvullen. Nadat we samen in kaart hebben gebracht waar je staat met ICT, bepalen we een route waardoor we een perfect ICT advies voor jouw organisatie kunnen opstellen.  

Contact opnemen met BK IT Solutions Zoetermeer

Wil je nog meer weten of heb je vragen over de diensten binnen ICT bedrijf Zoetermeer? Neem dan direct contact met ons op! Via onze website kunt u ons contactformulier invullen of kunt u ons bereiken via de telefoon of e-mail.  

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.