Waar het bij BK-IT om draait

De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier, daar ligt onze kracht. We passen ons graag aan jouw uitdagingen van vandaag en morgen aan.

Omdat feiten spreken

1000+
Microsoft 365 accounts in beheer
9,2
Gemiddelde klanttevredenheid 2020
74%
van de tickets opgelost binnen één uur
90%
van de telefoongesprekken opgenomen binnen 10 seconden

Overstappen naar BK IT Solutions

Het overstappen naar een nieuwe IT-partner is spannend en kan een uitdagende taak zijn. Je wil een ICT partner die niet alleen ICT problemen verhelpt, maar je ook verder kan helpen om jouw bedrijfsdoelen te behalen. Met goede voorbereiding en de juiste partner kan de overstap soepel verlopen. Bij BK IT Solutions begrijpen we hoe belangrijk het is om een IT-partner te vinden die niet alleen aan jouw technische eisen voldoet, maar ook naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Waarom overstappen?

Je hebt groeiambities, of bent je huidige ICT-partner ontgroeit. Je bent bezig met het ad hoc oplossen van issues, maar hebt geen tijd om tot de kern van het probleem te komen. Wanneer jouw ICT-systemen jouw organisatie niet meer kunnen ondersteunen en je huidige partner niet beschikt over de kennis of mankracht om dit te faciliteren, is het tijd om verder te kijken. Wil je bijvoorbeeld overstappen naar de Cloud, maar ben je gebonden aan legacy applicaties? Dan moet jouw nieuwe ICT-partner de kennis en kunde hebben een passende oplossing te bieden. Een passend ICT-systeem is onmisbaar voor een efficiënte en veilige bedrijfsvoering.

Voorbereiding voor overstappen

Evalueren

Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe IT-partner, is het belangrijk om de huidige IT-situatie te evalueren. Wat werkt goed? Welke problemen keren regelmatig terug? Deze informatie helpt je om gerichte vragen te stellen tijdens een eerste ontmoeting met een potentiele nieuwe IT-partner. Vraag bijvoorbeeld ook aan medewerkers welke problemen zij ervaren op het gebied van IT en wat ze graag anders willen zien. Wij kunnen adviseren over verschillende oplossingen om samen tot een passend plan te komen.

Eisen

Vervolgens is het belangrijk om na te gaan aan welke eisen jouw nieuwe IT-partner moet voldoen. Werk je voor een zorginstelling? Dan moet jouw IT-partner kunnen aantonen de juiste certificering te hebben. Wil je jouw huidige IT-team versterken voor projecten in de toekomst? Dan is het belangrijk dat je een partner vind met je expertise die jij nodig hebt. Door rekening te houden met de volgende punten kun je een betere selectie maken tussen alle aanwezige partijen.

Certificeringen

Het is belangrijk om te kiezen voor een IT-partner die voldoet aan de relevante industrienormen en -certificeringen. BK IT Solutions is NEN7510-en ISO27001 gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de strenge beveiligingseisen. Dit biedt je de zekerheid dat jouw gevoelige gegevens in veilige handen zijn.

Ervaring en expertise

Een IT-partner die bekend is met jouw branche kan haar ervaring toepassen voor jouw organisatie. Zo herkennen wij bijvoorbeeld veel problemen uit de industrie en zorgsector waarmee we onze klanten kunnen helpen. Ieder bedrijf is anders en vraagt om een andere aanpak, maar door een brede kennis over jouw werkveld zijn we in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Kies een IT-partner die flexibel en schaalbaar is, zodat jouw IT-oplossingen kunnen meegroeien met jouw bedrijf. Zo kun je er ook voor kiezen jouw interne IT-medewerker te versterken met ons team door middel van Co-managed IT. Zo combineer je de aanwezige ervaring van jouw organisatie, met de verschillende expertises van onze medewerkers. Bij BK IT Solutions bieden we IT zoals water uit de kraan; je betaalt alleen voor wat je verbruikt. Zo houd je grip op de kosten en resources om deze zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Hoe werkt overstappen naar BK IT Solutions

Bij BK IT Solutions hebben we veel ervaring met het aannemen van klanten welke naar ons overstappen. Daarom hebben we een overstapservice ontwikkeld welke dit traject zo soepel mogelijk laat verlopen. Onze service ziet er als volgt uit:

Onze aanpak

Inventariseren

1Waar sta je nu?

We kijken altijd eerst naar de plek waar je nu staat. Waar liggen quick wins op ICT-gebied en hoe kunnen wij jou optimaal ondersteunen? Welke problemen moeten onderzocht worden zodat deze niet meer voorkomen? Dat is waar we een sterke start kunnen maken in onze samenwerking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen die jij hebt voor je bedrijf en voor ons als IT-partner. Wanneer we hebben besproken wat we voor jou kunnen betekenen komen we bij je op locatie langs om een scan te maken van het huidige ICT-systeem. Op basis van deze scan bespreken we de bevonden ruimte voor verbetering. We denken altijd met je mee, ook voor je plannen op de lange termijn.

Een advies op maat

2Waar wil je heen?

Wanneer we intern de bevindingen hebben besproken, presenteren we ons plan aan jou. Wanneer je akkoord geeft op het voorstel nemen wij de ICT-taken uit handen van je huidige ICT-partner. Wij nemen contact met hen op, het enige wat jij hoeft te doen is het schriftelijk bevestigen van de beëindiging van de samenwerking met jouw huidige ICT- partner.

Optimaliseren

3Wat kan er nog beter?

Er is altijd ruimte voor verbetering en de ICT-wereld ontwikkelt zich in rap tempo. Waardevolle innovaties pitchen en implementeren wij, zodat je ICT steeds een stukje beter voor je gaat werken.

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.