Vacature ICT-Stagiair MBO

Vind jij Microsoft 365, Microsoft Azure, Cloud en ICT-Security mega interessant? Wil jij leren klanten helpen met jouw kennis? Bij BK IT Solutions komen al deze uitdagingen samen. Stagelopen bij BK IT Solutions is dan ook een ideale start van jouw carrière.  

Waarom bij ons?

BK IT Solutions is een Managed Serviceprovider met een sterke focus op Cloud-dienstverlening en ICT-Security. Wij zijn Microsoft Silver partner met meerdere competenties. Als Managed Serviceprovider verzorgen wij de volledige ICT omgeving van meerdere klanten. Hierdoor leer je in korte tijd vele nieuwe bedrijven, software en technieken kennen. Bij BK IT Solutions werk je in een klein team met 7 collega’s. Je krijgt daardoor tijdens je stageperiode veel vrijheid, maar er zijn altijd collega’s bereid om je verder te helpen. Voor ons kent jouw stageperiode geen beperkingen, jij bepaald het tempo en de werkzaamheden die je oppakt.  

Wie ben jij?

  • Je volgt de opleiding MBO ICT niveau 4 en zit in je laatste leerjaar,
  • Je hebt passie voor ICT en je wil graag nieuwe dingen leren,
  • Je bent nieuwsgierig,
  • Je sociaal en communicatief sterk
  • Je bent geïnteresseerd in Microsoft Azure en Microsoft 365 en wilt hier graag meer over leren.

Het begin van jouw stageperiode 

De eerste weken van een stageperiode begint met intensieve begeleiding. We laten je zien met welke tools wij werken en nemen je mee naar onze klanten. Na een interne snelcursus Microsoft 365 en Microsoft Azure is het aan jou om zelfstandig te beginnen aan jouw eerste stageproject. In dit project migreer je het fictieve bedrijf Contoso naar de Cloud. Nadat je dit project succesvol hebt opgeleverd bepalen we samen wat de volgende uitdaging wordt.

Jouw stage

Wil je voorzichtig meedraaien op de servicedesk en zelfstandig tickets oppakken? Of wil je je liever verdiepen in het analyseren van monitoring alerts of netwerkconfiguraties? Jij krijgt bij ons de vrijheid om zelf je stageperiode in te vullen. We begeleiden jou om samen een uitdagende opdracht te realiseren. Je stage bij BK IT Solutions is veelzijdig en je kunt veel leren.

Jouw werkplek 

BK IT Solutions is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Ons kantoor zit op 5 minuten loop afstand van metrostation Capelsebrug en is goed te bereiken met de auto. Tijdens je stageperiode krijg je een eigen werkplek met 2 schermen, headset en Microsoft Surface laptop.  

Ons team

Soms is het flink aanpoten op onze servicedesk. We beseffen dit en zijn ons er daarom van bewust dat er voldoende ontspanningsmomenten moeten zijn. We lunchen iedere dag samen en in rustige periodes pauzeren we regelmatig de werkdag voor een potje Mario Kart (we zorgen er uiteraard voor dat je aan je stage uren komt ?). Naast de uitgebreide gezamenlijke lunch organiseren we regelmatig leuke bedrijf uitjes en pizzasessies waar we kennis delen onder het genot van een puntje.

Na jouw stageperiode 

Bij BK IT Solutions zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde ICT-studenten die zeker weten dat hun toekomst in de ICT ligt. Je zal niet de eerste zijn die na een succesvolle stageperiode besluit bij BK IT Solutions te werken of dit combineert met een hbo-opleiding, net zoals onze collega Sadjen. Lees hier de blog over oud-stagiair en nu nieuw medewerker. We binden je nergens aan vast, maar denken altijd mee over het vervolg van jouw ICT-carrière na jouw stageperiode.  

Word jij onze nieuwe collega met wie wij onze kennis mogen delen? We kijken uit naar je sollicitatie! Mail jouw cv en motivatie naar werkenbij@bkitsolutions.nl en wie weet tot snel!