Wie gaat er volgend jaar mee?

Tijdens ons laatste teamuitje keken we de tafel rond naar al onze nieuwe collega’s en vroegen ons af: “Wie gaat er volgend jaar mee?” Wij nodigen je uit! Daarom delen wij onze vacature ICT stagiair vrije opdracht me je.

Nieuwsgierige stagiair

Wij denken dat je ten eerste nieuwsgierig bent; vroeger haalde je al graag telefoon/computers/fietsen/legosets uit elkaar om te zien hoe het allemaal in elkaar steekt. Je houdt de tech-trends in de gaten: de downfall van Twitter zag je van mijlen ver aankomen en Discord heeft geen geheimen voor je.

Communicatieve servicedesk

Je helpt de mensen om je heen digitaal vaardiger worden. Je leert je tante hoe ze haar scherm kan delen in Teams en haalt je vrienden over hun Wachtwoord123 te veranderen en op al hun accounts multi-factor authenticatie toe te passen. Je weet hoe je ze kan overhalen en weet je boodschap over te brengen op alle niet-digital natives.

Ambitieuze toekomstbouwer

Je zit in je tweede of derde jaar van een IT-gerelateerde opleiding op het MBO en bent klaar voor de volgende stap. Je begrijpt het belang van een goed werkend ICT-systeem en denkt dat je MKB Nederland kan helpen digitaliseren. En dat doe je graag met ons. Je vindt het fijn om je projecten zelfstandig uit te voeren, maar werkt ook graag in een team.

Je wilt doorgroeien, meer leren en je bent ambitieus, net als wij. Je werkt graag op een plek met doorgroeimogelijkheden zodat je op een dag aan de slag kunt als IT-Business Consultant zodat je zelfstandig klanten verder helpt naar een betere ICT-omgeving. Of misschien als Cloudspecialist. Waar jou interesses liggen, liggen bij ons ook je kansen.

Je wil werken met of meer leren over Autotask, Microsoft 365 & Azure, Windows 10 en Windows Server, VIOP, Netwerken (Cisco, Fortinet en meer). Net als wij vind je cybersecurity belangrijk, daarom wil je ook leren werken met ICT-Security diensten van topmerken zoals Microsoft en Fortinet.

Wie zijn wij?

Wij werken graag samen, met onze klanten, elkaar en andere IT-bedrijven. We geloven dat je samen meer weet dan alleen, en dat een frisse blik nodig is om bij te blijven in de snel veranderende ICT-sector. Daarom kijken wij ook altijd uit naar sollicitatiegesprekken. Waar wordt jouw IT-hart heel erg blij van? Vanuit welke hoek komt jouw oplossing? Want niet alleen jij kan veel leren tijdens je stage bij BK IT Solutions, wij leren ook graag van jou.

Ook zijn we fan van voetbal, niet allemaal evenveel, maar als er Kippiepan wordt besteld tijdens een belangrijke wedstrijd op een werkdag schuift zelfs de minst enthousiaste voetbalfan aan. Na een lange werkdag knallen we de PlayStation aan voor een potje FIFA. Zo bewaren we de balans 😉

We zijn een jong team in een platte organisatie. Dat betekent dat we direct afspraken maken en snel kunnen schakelen, wel zo handig in een snel innoverend werkveld. Waarom we met plezier naar ons werk gaan is (naast dat IT gewoon ons ding is) we ook in een hecht team werken. We kennen elkaar goed, weten hoe we elkaar kunnen aanvullen en hoe we elkaar aan het lachen kunnen maken. Want ook dat vinden we erg belangrijk. We kijken altijd uit naar een nieuw paar ogen met een frisse blik!

Wat doen we eigenlijk?

Samen helpen we MKB’ers innoveren voor de groei van morgen. Ondernemers willen bezig zijn met hun eigen product of dienstverlening en daar hebben ze IT voor nodig. Wij zorgen dat al hun medewerkers verbonden zijn, ze online blijven en bestand zijn voor de ontwikkelingen van morgen. Zo houden ondernemers tijd over om te doen wat ze willen doen: ondernemen.

Dat doen we door onze klanten te woord te staan aan de telefoon wanneer ze problemen ondervinden. Daarnaast zijn we achter de schermen keihard aan te slag om andere problemen te verhelpen nog vóór ze voorkomen. Dit doen we door bedrijfsprocessen te digitaliseren, beschermen onze klanten tegen cyberdreiging en ondersteunen de werkzaamheden van onze klanten met behulp van IT. Kortom; alles waar de moderne werkplek om vraagt.

Jouw stage met vrije opdracht

Heb je een stageplek bij BK IT Solutions? Dan heb je de “champions league onder de stages” te pakken. Dat zeggen we niet over onszelf, dat zeggen onze stagiaires. Je krijgt van ons de vrijheid om je stageperiode in te vullen zoals jij dat wilt. Je schoolopdracht komt eerst, dus daar geven we je ook alle tijd voor. Alles uit je stagetijd halen? Dan kan je bij ons ook aan de slag met:

Gebruikers
• Leer hoe je gebruikersvragen het best kunt beantwoorden,
• In rap tempo je kennis verbreden van verschillende systemen, veel voorkomende vragen, Microsoft 365 beheercentrum, Windows Server, Windows 10 en Windows 11, Azure, Microsoft Intune en nog veel meer!

Moderne werkplekken
• Maak nieuwe computers gebruiksklaar,
• Installeer servers,
• Configureer printers,
• Installeer apps voor klanten
• Regel het automatische beheer in via Microsoft Intune

Probleemanalyse
Houd jij van puzzelen? Zie jij een probleem nét vanuit een andere hoek? Dan kun je bij ons je brein breken over verschillende problemen. Deze mag je uiteraard ook oplossen of een advies over schrijven. Hiervoor is contact met onze leveranciers.

Een ander idee? Dat horen we graag! Bij ons bepaal jij wat je wil leren en hoe je dit wil aanpakken.

Wat vinden onze collega’s van stagelopen bij BK IT Solutions?

Joey “Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en er is genoeg ruimte om te leren wat je wil. Wanneer je een idee hebt of iets nieuws wil leren, is er genoeg kennis aanwezig binnen BK IT Solutions om hier mee aan de slag te gaan.”

  • Wij zorgen voor een leuke werkomgeving met veel flexibiliteit en thuiswerkregeling,
  • Dagelijks verzorgde lunch,
  • Wat je wil leren, dat kan, dankzij interne opleiding en erkende certificaten voor o.a. Windows 10, Microsoft 365, Azure en Broadsoft.
  • Goed werken kan alleen met een fijne computer, dus bij ons werk je met een Microsoft Surface laptop.

Ook volgend jaar groeien we door, doe je mee?

Enthousiast geworden van de vacature ICT stagiair vrije opdracht? Wij zijn benieuwd naar je! Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@bkitsolutions.nl en hopelijk tot snel! Vragen aan een van je toekomstige collega’s? Neem gerust contact op met ons.

Gerelateerde diensten