Vacature: Stagiair ICT Beheer

Vind jij Microsoft 365, Microsoft Azure, Cloud en ICT Security mega interessant? Word jij enthousiast van klanten helpen met ICT vragen? Bij BK IT Solutions komen al deze uitdagingen samen. Stagelopen bij BK IT Solutions is dan ook een ideale start van jouw carrière.  

Wat maakt stagelopen bij BK IT Solutions bijzonder?  

BK IT Solutions is een Managed Serviceprovider met een sterke focus op Cloud-dienstverlening en ICT Security. Wij zijn Microsoft Silver partner met meerdere competenties. Als Managed Serviceprovider verzorgen wij de volledige ICT omgeving van meerdere klanten. Hierdoor leer je in korte tijd vele nieuwe bedrijven, software en technieken kennen. Bij BK IT Solutions werk je in een klein team met 7 collega’s. Je krijgt daardoor tijdens je stageperiode veel vrijheid, maar er zijn altijd collega’s bereid om je verder te helpen. Voor ons kent jouw stageperiode geen beperkingen, jij bepaald het tempo en de werkzaamheden die je oppakt.  

Het begin van jouw stageperiode 

De eerste weken van een stageperiode begint met intensieve begeleiding. We laten je zien met welke tools wij werken en nemen je mee naar onze klanten. Na een interne snelcursus Microsoft 365 en Microsoft Azure is het aan jou om zelfstandig te beginnen aan jouw eerste stageproject. In dit project migreer je het fictieve bedrijf Contoso naar de Cloud. Nadat je dit project succesvol hebt opgeleverd bepalen we samen wat de volgende uitdaging wordt. Wil je voorzichtig meedraaien op de servicedesk en zelfstandig tickets oppakken? Of wil je je liever verdiepen in het analyseren van monitoring alerts of netwerkconfiguraties? Jij krijgt bij ons de vrijheid om zelf je stageperiode in te vullen.

Jouw werkplek 

BK IT Solutions is gevestigd in Capelle a/d Ijssel. Ons kantoor zit op 5 minuten loop afstand van metrostation Capelsebrug maar ook zeer goed te bereiken met de auto. Tijdens je stageperiode krijg je een eigen werkplek met 2 schermen, headset en Microsoft Surface laptop.  

Work hard, play harder 

Work hard, play harder is een motto waar wij bij BK IT Solutions zeker van houden. Soms is het flink aanpoten op onze servicedesk. We beseffen dit en zijn ons er daarom van bewust dat er voldoende ontspanningsmomenten moeten zijn. In rustige periodes pauzeren we regelmatig de werkdag voor een potje FIFA, verzorgen elke dag een uitgebreide gezamenlijke lunch en organiseren regelmatig leuke bedrijfuitjes en pizzasessies (kennis delen onder het genot van pizza). Afhankelijk van jouw kennis en niveau valt er ook te praten over een stagevergoeding.  

Na jouw stageperiode 

Bij BK IT Solutions zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde ICT studenten die zeker weten dat hun toekomst in de ICT ligt. Je zal niet de eerste zijn die na een succesvolle stageperiode besluit bij BK IT Solutions te werken of dit combineert met een hbo-opleiding. Benieuwd wat hoe jouw toekomst eruit kan zien als stagiair bij BK IT Solutions? Lees dan deze blog over oud-stagiair en nu nieuw medewerker Sadjen. We binden je nergens aan vast maar denken altijd mee over het vervolg van jouw ICT-carrière na jouw stageperiode.  

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast over een stageperiode bij BK IT Solutions? Goed nieuws! Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde ICT studenten.

Wie ben jij?   

  • Je doet de opleiding MBO ICT niveau 4 en zit in je laatste leerjaar.  
  • Je hebt passie voor ICT en vind het geweldig om nieuwe dingen te leren.  
  • Je bent geïnteresseerd in Microsoft Azure en Microsoft 365 en wilt hier graag meer over leren.  
  • Je hebt goede social skills en communiceert gemakkelijk en prettig.  

Voldoe jij aan bovenstaande? Wij kijken uit naar je sollicatie!