Vraag tot 30 november subsidie aan voor Mijn Digitale Zaak

Heb jij een bedrijf dat je wilt digitaliseren? Dan hebben wij goed nieuws! Tot 30 november 17:00 uur kun je een subsidie Mijn Digitale Zaak aanvragen voor de digitalisering van je bedrijf.

Digitalisering van jouw bedrijf

Veel bedrijven willen wel digitaliseren, maar hebben hier niet de kennis of het budget voor. Om jouw bedrijf te helpen met haar digitale ontwikkeling heeft de overheid de subsidie Mijn Digitale Zaak vrijgegeven.

Mijn Digitale Zaak ondersteunt mkb-ondernemers met een digiscan en onafhankelijk advies. BK IT Solutions is een Digitaliseringspartner. Dit betekend dat wij onze diensten beschikbaar hebben gesteld om jouw bedrijf te digitaliseren.

Voor wie is de subsidie Mijn Digitale Zaak?

De subsidie is bedoelt voor het aanvragen van advies over digitalisering en aanschaf en implementatie van digitale technologieën. De overheid betaald 50% van de gemaakte kosten terug, tot aan €2500,00. Je kunt meerdere offertes indienen tot het maximale bedrag bereikt is. Dit moet wel in één aanvraag.

Heeft jouw bedrijf minimaal 2 en maximaal 50 werknemers in dienst en is de omzet minder dan 10 miljoen per jaar? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor de subsidie. Deze scan laat je weten of je in aanmerking komt. De scan geeft je ook inzichten waar jouw bedrijf momenteel staat, geeft een onafhankelijk digitaliseringsadvies en laat zien hoe jouw bedrijf presteert ten opzichte van andere. Het praktische stappenplan laat je zien waar jij kan digitaliseren en laat zien of jij in aanmerking komt voor de subsidie.

De subsidie geldt alleen indien je het de-minimisplafond niet overschrijdt. Het algemene maximumbedrag is € 200.000 per zelfstandige onderneming over een periode van 3 opeenvolgende belastingjaren. Voor bepaalde sectoren geldt een lager maximumbedrag. De verklaring de-minimissteun is verwerkt in het aanvraagformulier voor Mijn Digitale Zaak, deze hoef je dus niet apart in te dienen.

Voor meer informatie over de voorwaarde, bezoek de website van Mijn Digitale Zaak.

Ik wil de Mijn Digitale Zaak subsidie aanvragen!

Je kunt een aanvraag doen tot en met 30 november 2022, 17.00 uur.  Dit kun je doen via deze link Mijn Digitale Zaak – Klantportaal-Site | mijn.rvo.nl

Binnen 8 weken hoor je of de aanvraag tot de subsidie is goedgekeurd. Je dient de producten of diensten binnen 3 maanden aan te schaffen.

Inspiratie voor het digitaliseren van jouw bedrijf

Hoe kan digitalisering jouw bedrijfsprocessen bevorderen? Wij bieden je graag inspiratie aan de hand van wat onze klanten geholpen heeft.

Hybride meetings hosten

Host hybride meetings met een yealink meetingbar, of Yealink MeetingBoard 65″. Wat de aankomende periode ons ook mag brengen, het thuis-en hybride werken hebben we inmiddels onder de knie. Met deze tools maak je online meetings nog eenvoudiger.

Automatisering van interne bedrijfsprocessen

In onze klantcase met Daxel Logistics bespraken we de mogelijkheden van digitalisering. Otto van Woerkom, mede oprichter van Daxel Logistics ziet mogelijkheden in automatisering van interne bedrijfsprocessen:

“In de toekomst gaan we met BK IT Solutions moderniseren. Met automatisering van ons boekingssysteem kunnen we grote stappen maken. Ook kunnen wij in onze loods moderniseren door te werken met handscanners en automatisering van verschillende bedrijfsprocessen. Zo kunnen de beschikbare technologieën onze groei ondersteunen en bevorderen”.

Benieuwd waar automatisering voor jouw bedrijf mogelijk is? Onze experts geven je graag vrijblijvend advies.

Inzichten met Power Dashboards

Data is het digitale goud. Maar hoe haal je informatie uit alle data die jouw bedrijf verzameld? Om hier inzicht van te krijgen kan een PowerBI Dashboard een uitkomst bieden. Meer over Power BI Dashboard vind je hier.

Hoe ga jij digitaliseren?

Weet jij op welke onderdelen van je bedrijfsvoering productiviteitswinst kan behalen door te digitaliseren? Doe de scan, zie waar jouw kansen liggen en weet of jij voor een investeringssubsidie in aanmerking komt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij denken graag mee over hoe jij de subsidie het best kunt gebruiken.