Moderne werkplek

Een moderne werkplek

Maakt jouw organisatie nog gebruik van applicaties die niet geschikt zijn voor de cloud? Dan is er een grote kans dat je nog gebruik maakt van een server bij jou op kantoor. Met Windows Virtual Desktop, in combinatie met Microsoft 365, kun je deze applicaties ook vanuit de cloud gebruiken. Dat is betrouwbaarder én veiliger.


Wat is Microsoft Virtual Desktop

Microsoft Virtual Desktop (MVD) is als een eigen persoonlijke virtuele ruimte waar je jouw werkplek naar toe kunt verplaatsen, ongeacht waar je bent. Met MVD kun je flexibel werken op een laptop, tablet of zelfs je smartphone zit. Je hebt toegang tot dezelfde vertrouwde werkplek. Het stelt je in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende apparaten terwijl je toegang hebt tot al je applicaties en bestanden alsof je achter je eigen bureau zit.

Moderne Werkplekken

Een Virtual Desktop biedt medewerkers de flexibiliteit om locatie onafhankelijk te werken terwijl het tegelijkertijd de veiligheid en consistentie van bedrijfsgegevens waarborgt. Het maakt niet alleen remote werken mogelijk, maar bevordert ook de samenwerking binnen teams die verspreid zijn over verschillende locaties.

Een Virtual Desktop stelt jouw organisatie in staat om zich te passen aan de snel veranderende behoeften van werknemers, waarbij het gemakkelijk wordt om nieuwe apparaten te integreren, kosten te besparen op hardware en tegelijkertijd de beveiliging te verbeteren. Het zorgt voor een efficiëntere en meer schaalbare werkomgeving, waardoor bedrijven flexibel blijven en voorop blijven lopen in een steeds digitalere wereld.