ICT Security

In het huidige digitale tijdperk veranderen de risico’s die een organisatie loopt. Het is gebruikelijk om te beveiligen en te verzekeren tegen fysieke schade, maar voor digitale schade hebben bedrijven vaak geen oplossing. Dit terwijl de schade die hackers zowel financieel als op het gebied van imago kunnen aanrichten ontzettend groot kunnen zijn.

  • Beheer en monitoring van al jouw servers en clouddiensten
  • Super snelle reactie
  • 24/7 beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand
  • Op afstand maar snel op locatie indien noodzakelijk
Contact opnemen

ICT Security

ICT Security voor het MKB

Het MKB is een interessant doelwit voor hackers. De afhankelijkheid van ICT voor MKB bedrijven is groot, terwijl het budget dat beschikbaar is voor ICT-beveiliging veel lager ligt dan bij grotere organisaties. Hackers kiezen altijd voor het pad met de minste weerstand. 10 slecht beveiligde bedrijven zijn immers gemakkelijker te hacken dan één goed beveiligd bedrijf. Wij zijn ons hiervan bewust en hanteren daarom een aangepaste strategie die past bij dit risico, zonder dat dit gepaard hoeft te gaan met de budgetten die multinationals tot hun beschikking hebben. 

Preventieve strategie tegen cybercriminaliteit

Wij streven voor al onze klanten naar de hoogst mogelijke beveiliging. Hiervoor hanteren wij een meerlaagse strategie met verschillende diensten en leveranciers om maximale veiligheid te waarborgen. Onze standaardoplossing bestaat uit negen beveiligingscomponenten van vijf verschillende aanbieders, waarmee we jouw data en informatie beschermen tegen zowel fysieke als digitale aanvallen. Onze systemen monitoren netwerkkwetsbaarheden 24/7 en installeren beveiligingsupdates automatisch, zodat je altijd up-to-date blijft.

Beleid en bewustzijn

Het risico op security-incidenten komt niet alleen van buiten de organisatie. Ook van binnen de organisatie kunnen incidenten, al dan niet bewust, ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het openen van phishingmails of het lekken van informatie via USB-sticks of persoonlijke cloud-accounts.

Een 100% waterdichte beveiliging bestaat niet, maar een duidelijk beleid kan wel ernstige schade voorkomen wanneer jouw organisatie toch onverhoopt te maken krijgt met een security-incident. Indien gewenst kunnen wij binnen jouw organisatie een securitybeleid implementeren op ISO-niveau.

Het menselijke element is en blijft uiteindelijk het meest kwetsbare onderdeel in de keten van informatiebeveiliging. Daarom bieden we zowel online als fysieke trainingen aan om bewustzijn te creëren bij jouw medewerkers.

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen de ontwikkelingen in jouw sector op de voet om jouw organisatie aan te vullen met onze expertise. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste experts die dag in dag uit hun kennis blijven ontwikkelingen om mee te gaan met alle trends. Door kennis van jouw bedrijf te combineren met onze kennis, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.