ICT Security

In het huidige, digitale tijdperk veranderen de risico’s die een organisatie loopt. Beveiligen en verzekeren tegen fysieke schade is heel normaal, maar voor digitale schade hebben bedrijven vaak geen oplossing. Dit terwijl de schade die hackers kunnen veroorzaken, zowel financieel als aan het imago, ontzettend groot kan zijn.

  • Beheer en monitoring van al jouw servers en clouddiensten
  • Super snelle reactie
  • 24/7 beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand
  • Op afstand maar snel op locatie indien noodzakelijk
Contact opnemen

ICT Security

ICT Security voor het MKB

Het MKB is een interessant doelwit voor hackers, de afhankelijkheid van ICT is groot terwijl het budget dat beschikbaar is voor ICT-beveiliging veel lager ligt dan bij grotere organisaties. Daarnaast is het bekend dat hackers altijd kiezen voor het pad met de minste weerstand. 10 slecht beveiligde bedrijven zijn immers gemakkelijker te hacken dan 1 goed beveiligd bedrijf.

Preventieve strategie tegen cybercriminaliteit

Wij zijn ons hiervan bewust en hanteren daarom een aangepaste strategie die past bij dit risico, zonder dat dit gepaard hoeft te gaan met de budgetten die multinationals tot hun beschikking hebben.

Wij streven voor al onze klanten naar de hoogst haalbare beveiliging. Hiervoor hanteren wij een multi-laags strategie van verschillende diensten en aanbieders om zoveel mogelijk veiligheid te creëren. Onze standaard oplossing bestaat uit 9 security componenten van 5 verschillende aanbieders, waarmee we jouw data en informatie beveiligen tegen fysieke en digitale aanvallen. Kwetsbaarheden in het netwerk worden door onze systemen 24/7 gemonitord en beveiligingsupdates worden automatisch geïnstalleerd, zodat je altijd up-to-date bent.

Beleid en bewustzijn

Het risico op security incidenten komt niet alleen van buitenaf. Ook van binnen de organisatie kunnen incidenten, al dan niet bewust, ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan phishing mails die geopend worden of het lekken van informatie via USB-sticks of persoonlijke cloud-accounts.

Een 100% waterdichte beveiliging bestaat niet, maar een helder beleid voorkomt wel ernstige schade wanneer jouw organisatie toch onverhoopt te maken krijgt met een security incident. Desgewenst kunnen wij binnen jouw organisatie een security beleid implementeren op ISO-niveau.

Het menselijke element is en blijft uiteindelijk altijd het meest kwetsbare onderdeel in de keten van informatie beveiliging. Daarom bieden we zowel online als fysieke trainingen aan om bewustzijn te creëren bij jouw medewerkers.

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.