Waar het bij BK-IT om draait

De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier, daar ligt onze kracht. We passen ons graag aan jouw uitdagingen van vandaag en morgen aan.

Slimmer, efficiënter, productiever!

Zo beheren we jouw Microsoft 365 omgeving, automatiseren we het beheer van je (cloud) servers en houden we de werkplekken van je medewerkers up-to-date zodat zij altijd en overal veilig kunnen werken. Lukt iets niet, of gaat er wat mis? Dan lossen we dat vraagstuk zo snel mogelijk voor je op. Onze taak is dan ook simpel: jouw bedrijf helpen te groeien door de inzet van slimme ICT-oplossingen.

Wij staan niet stil

Je ervaart geen problemen en jouw ICT werkt goed, dus niks meer aan doen? Bij BK IT Solutions staan we niet stil. Vooruitstrevende technieken die nu misschien nog overbodig lijken voor jouw organisatie kunnen morgen al een grote impact hebben op je bedrijfsprocessen. Wij zijn gek op innovatie! Daarom houden we ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en delen we deze met jou wanneer wij denken dat ze meerwaarde kunnen bieden voor je organisatie.

De cijfers

1500+
Microsoft 365 accounts in beheer
9,2
Gemiddelde klanttevredenheid 2023
82%
van de tickets opgelost binnen één uur
90%
van de telefoongesprekken opgenomen binnen 15 seconden

Microsoft Solution Partner

BK IT Solutions is Microsoft Solution Partner met als specialisatie Modern Work. Door het partnership bewijst BK IT Solutions zich als Microsoft cloud expert voor het MKB en voegt het zich toe aan een select gezelschap van Microsoft Partners van het hoogste niveau. Microsoft Solution Partners moeten jaarlijks aantonen dat zij voldoen aan hoge eisen op het gebied van: Kennis, kwaliteit en groei. Wanneer je je ICT beheer aan BK IT Solutions toevertrouwd kun je er met een gerust hart van uit gaan dat wij beschikken over de beste kennis en korte lijnen met het Microsoft support team.

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Het management van BK IT Solutions is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. ISO 27001 stelt hoge eisen aan de processen op het gebied van informatiebeveiliging, met als doel om vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. NEN 7510 stelt dezelfde eisen op het gebied van informatiebeveiliging maar is daarbij specifiek gericht op zorg informatie. Door de ruime ervaring in het sociale domein komen wij in aanmerking voor NEN 7510. Je werkt gegarandeerd samen met een betrouwbare ICT partner op het gebied van informatiebeveiliging.

Deze klanten waren je voor

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Waarom we doen wat we doen

BK IT Solutions is ontstaan vanuit de behoefte om mensen verder te helpen. Van computerhulp aan huis, naar innoverende dienstverlening voor bedrijven. Van zolderkamer naar kantoor met 10 enthousiaste collega’s; het doel is hetzelfde gebleven. Onze missie bij BK IT Solutions is dan ook om u te ondersteunen met het behalen van uw doelen. En waarom gaan we niet verder dan dat?

Ontwikkeling van BK IT Solutions

BK IT Solutions is ontstaan vanuit de behoefte van oprichter Bas Kraan om mensen te helpen met zijn kennis van ICT. Hij richtte zich op particulieren en ZZP’ers door het aanbieden van computerhulp aan huis en onderhoudsabonnementen. Toen Bas in 2014 afstudeerde van zijn IT-opleiding was Cloud-computing in opmars. De rol van ICT’ers veranderde: van techneuten die verantwoordelijk waren voor de uptime van het bedrijf, naar adviseurs die slimme technologie implementeerde om organisaties efficiënter te maken. Om de nieuwe markt te kunnen bedienen startte hij met BK IT Solutions: een dienstverlening waarbij MKB-bedrijven voor een vast bedrag per maand Office 365 kunnen afnemen, gecombineerd met onbeperkt ICT-advies en ICT-support. Inmiddels bestaan we 15 jaar en zijn we verhuisd van Krimpen aan den IJssel, naar Capelle aan den IJssel. We zijn gegroeid van eenmanszaak naar een mooie club van 10 enthousiaste ICT specialisten. Maar het idee is altijd hetzelfde gebleven: samen werken aan uitdagende projecten om bedrijven verder te brengen met behulp van ICT.

Klein in omvang groots in expertise

Door onze omvang kunnen we snel schakelen en is onze werkwijze altijd pragmatisch. In een markt waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen zijn wij altijd een stapje verder. Verder dan de IT van nu; wij werken met de IT van de toekomst. Samen brengen we u verder door verschillende oplossingen te combineren tot de ultieme oplossing voor uw bedrijf.

Ons team

Bas

Samuel

Davy

Sadjen

Joey

Reinier

Mahena

Maxime

Akhilesh

Audrey

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.