Waar het bij BK-IT om draait

De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier, daar ligt onze kracht. We passen ons graag aan jouw uitdagingen van vandaag en morgen aan.

Slimmer, efficiënter, productiever!

Zo beheren we jouw Microsoft 365 omgeving, automatiseren we het beheer van je (cloud) servers en houden we de werkplekken van je medewerkers up-to-date zodat zij altijd en overal veilig kunnen werken. Lukt iets niet, of gaat er wat mis? Dan lossen we dat vraagstuk zo snel mogelijk voor je op. Onze taak is dan ook simpel: jouw bedrijf helpen te groeien door de inzet van slimme ICT-oplossingen.

Wij staan niet stil

Je ervaart geen problemen en jouw ICT werkt goed, dus niks meer aan doen? Bij BK IT Solutions staan we niet stil. Vooruitstrevende technieken die nu misschien nog overbodig lijken voor jouw organisatie kunnen morgen al een grote impact hebben op je bedrijfsprocessen. Wij zijn gek op innovatie! Daarom houden we ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en delen we deze met jou wanneer wij denken dat ze meerwaarde kunnen bieden voor je organisatie.

Omdat feiten spreken

1000+
Microsoft 365 accounts in beheer
9,2
Gemiddelde klanttevredenheid 2020
74%
van de tickets opgelost binnen één uur
90%
van de telefoongesprekken opgenomen binnen 10 seconden

2-voudig Microsoft Silver Partner

BK IT Solutions is sinds 2019 Microsoft Silver Partner op de competenties Small and Midmarket Cloud Solutions en Cloud Productivity. Een Microsoft Partner komt in aanmerking voor de Silver status wanneer de partner gecertificeerd Microsoft personeel met actuele kennis in dienst heeft, beschikt over succesvolle klantcases en aantoonbare groei heeft van Microsoft clouddiensten. Wanneer je je ICT aan BK IT Solutions toevertrouwd kun je er met een gerust hart van uit gaan dat wij beschikken over de beste kennis en korte lijnen met het Microsoft support team.

ISO 27001 en NEN 7510

Eind 2020 is BK IT Solutions gestart met de implementatie van de normen ISO 27001 en NEN 7510. ISO 27001 stelt hoge eisen aan de processen op het gebied van informatiebeveiliging, met als doel om vertrouwelijheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. NEN 7510 stelt dezelfde eisen op het gebied van informatiebeveiliging maar is daarbij specifiek gericht op zorg informatie. Door de ruime ervaring in het sociale domein komen wij in aanmerking voor NEN 7510. Hoewel onze processen al aan de hoogste eisen voldoen telt het natuurlijk pas echt wanneer wij daadwerkelijk het certificaat hebben behaald. Mei 2021 staat onze ISO audit op de planning.

Onze aanpak

Inventariseren

1Waar sta je nu?

We kijken altijd eerst naar de plek waar je nu staat. Waar liggen quick wins op ICT-gebied en hoe kunnen wij jou optimaal ondersteunen? Dat is waar we een sterke start kunnen maken in onze samenwerking!

Een advies op maat

2Waar wil je heen?

Met de kennis uit de inventarisatie weten we hoe we jou goed kunnen helpen. Samen bekijken we dan waar je heen wilt en hoe wij jou daarbij het beste kunnen ondersteunen. Zo ontstaat er een ICT-advies dat perfect bij jouw organisatie past.

Optimaliseren

3Wat kan er nog beter?

Er is altijd ruimte voor verbetering en de ICT-wereld ontwikkelt zich in rap tempo. Waardevolle innovaties pitchen en implementeren wij, zodat je ICT steeds een stukje beter voor je gaat werken.

Ons team

Bas Kraan

Samuel van der Schoor

Davy Hoogenboezem

Sadjen Panday

Hydir Sherbini

Maxime de Bruin

Lucas Kraan

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.