Werken bij BK IT Solutions

De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier, daar ligt onze kracht. Die van jou ook? Solliciteer dan op een van onze vacatures! Vacatures

Het werk

1Wat ga je doen?

BK IT Solutions is een platte organisatie waar iedereen inspringt waar nodig. Zo installeert administratief medewerker Lucas zo nu en dan een laptop en werkt IT’er Sadjen samen met marketingmedewerker Maxime aan de social media. Dus, gaat je hart sneller kloppen van alle ontwikkelingen binnen de IT-wereld en wil je een werkplek waar je jezelf kan blijven ontwikkelen? Bekijk dan snel een onze vacatures!

Het team

2Wie zijn wij?

We zijn een jong team bestaande uit 7 gedreven medewerkers met een hart voor IT. Op kantoor werk je met Bas, Samuel, Hydir, Sadjen, Davy en Lucas. Wanneer je ons team komt versterken, komt thuiswerker Maxime langs op kantoor om je op de foto te zetten ter verwelkoming bij BK IT Solutions!

Jouw toekomst

3Doorgroeimogelijkheden

Wanneer je kiest voor een IT-carrière, kies je voor een werkveld dat continu veranderd. Daarom bieden we je de ruimte om cursussen en trainingen te volgen, om jezelf te ontwikkelen tot IT-specialist.

Jouw toekomstige collega’s

Bas Kraan

Samuel van der Schoor

Davy Hoogenboezem

Sadjen Panday

Wiljan

Maxime de Bruin

Lucas Kraan

Joey

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.