Werken bij BK IT Solutions

De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke en betrokken manier, daar ligt onze kracht. Die van jou ook? Bekijk onze vacatures! Vacatures

Het werk

1Wat ga je doen?

BK IT Solutions is een platte organisatie waar iedereen inspringt waar nodig. Zo installeert administratief medewerker Lucas zo nu en dan een laptop en werkt IT’er Sadjen samen met marketingmedewerker Maxime aan de social media. Dus, gaat je hart sneller kloppen van de laatste ontwikkelingen binnen de IT-wereld en wil je een werkplek waar je kunt groeien als professional? Dan is BK IT Solutions dé werkplek voor jou.

Het team

2Wie zijn wij?

We zijn een jong team bestaande uit 10 gedreven medewerkers met een hart voor IT. We werken nauw samen om te kunnen leren van elkaar. Ieder heeft zijn eigen expertise zodat we onze klanten met uiteenlopende zaken kunnen helpen. Naast hard werken om de bedrijven van onze klanten vooruit te helpen zorgen we ook voor genoeg ontspanning. We schuiven graag in de stad aan voor een burger en een biertje of trotseren we de kartbaan.

Jouw toekomst

3Doorgroeimogelijkheden

Wanneer je kiest voor een IT-carrière, kies je voor een werkveld dat zich continu verder ontwikkeld. Daarom bieden we je de ruimte om cursussen en trainingen te volgen, zodat jij kunt groeien als IT-specialist.

Ons team

Bas

Samuel

Davy

Sadjen

Joey

Reinier

Mahena

Maxime

Akhilesh

Audrey

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.