Glasvezel Krimpen aan den IJssel

Goed nieuws voor ondernemers in Krimpen aan den IJssel! Vandaag de dag is een snelle en stabiele verbinding voor elke organisatie cruciaal. Samen met DELTA Netwerk gaan wij bedrijventerreinen in Krimpen aan den IJssel aan de Stormpolder en Parallelweg / de Krom voorzien van betaalbaar, gigasnel zakelijk glasvezel.

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel?

  • Gigasnel en stabiel glasvezelinternet
  • Betaalbaar voor elk type organisatie
  • Lokale ondersteuning via BK IT Solutions
Afspraak maken

Schrijf je in voor 15 oktober en profiteer!

Momenteel zijn we bezig met de vraagbundeling, deze duurt tot 15 oktober. Ondernemers die zich voor 15 oktober inschrijven profiteren van een kosteloze aansluiting ter waarde van €1.570,00 en Coolblue cadeaukaart ter waarde van €50,00. Supersnel glasvezel in Krimpen aan den IJssel Onderneem je in één van de onderstaande gebieden? Dan is super snel en betaalbaar zakelijk glasvezel binnenkort ook bij jou beschikbaar! Schrijf je in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw locatie te koppelen aan het snelle glasvezel netwerk van DELTA Netwerk.

Inschrijven glasvezel DELTA Netwerk

Schrijf je in voor gigasnel stabiel internet van DELTA Netwerk

Stappenplan

Ook enthousiast over glasvezel in Krimpen aan den IJssel? Dan is het van belang dat je je inschrijft voor 15 oktober 2022 zodat je profiteert van de kosteloze aansluiting en Coolblue cadeaukaart. Benieuwd hoe de aanleg van het glasvezel netwerk verder in zijnn werk gaat? We leggen het je graag uit in onderstaand stappenplan.

Stap 1 – Vraagbundeling

Tijdens de vraagbundeling hopen we zo veel mogelijk ondernemers in Krimpen aan den IJssel enthousiast te maken voor super snel glasvezel van DELTA Netwerk. Tijdens de vraagbundeling wordt de vastrechtvergoeding t.w.v. 1570,25 (ex btw) niet in rekening gebracht. De vraagbundeling duurt tot 15 oktober 2022.

Stap 2 – Go!

Nadat de vraagbundeling is voltooid en er voldoende aanmeldingen zijn kan er worden gestart met het aanleggen van het glasvezel netwerk. Naar verwachting zal er begin 2023 worden gestart met de graafwerkzaamheden. (Planning onder voorbehoud).

Stap 3 – Opleveren

Naar verwachting kunnen de eerste glasvezel verbindingen in het 2e kwartaal van 2023 opgeleverd worden. Het opleveren van de verbindingen zal in samenwerking met BK IT Solutions worden verzorgd.