Delta Fiber start vraagbundeling glasvezel in Krimpen en Nieuwerkerk

Goed nieuws voor ondernemers! Delta Fiber is in samenwerking met BK IT Solutions gestart met een vraagbundeling naar super snel zakelijk internet op bedrijventerreinen in Krimpen a/d IJssel, Nieuwerkerk en de Krimpenerwaard. Bij voldoende animo start Delta Fiber naar verwachting begin 2023 met de aanleg van snel en betaalbaar glasvezel.

Het belang van een lokaal ICT bedrijf

Delta Fiber is een landelijk operende internet provider. Voor de aanleg van zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen werkt Delta samen met lokale ICT bedrijven. BK IT Solutions heeft veel klanten in de regio en is gevraagd als lokale ICT partner voor de uitrol van glasvezel in Krimpen a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel en de Krimpenerwaard. Als lokaal ICT bedrijf zal BK IT Solutions MKB’ers adviseren met de keuze voor een passend glasvezel abonnement. Nadat de uitrol is voltooid verzorgd BK IT Solutions de opleverng en support van de internetverbinding. Hierdoor worden ondernemers door BK IT Solutions volledig ontzorgt voor, tijdens en na de overstap naar super snel glasvezel.

Glasvezel is de toekomst

MKB bedrijven die kiezen voor de aanleg van snel en betaalbaar glasvezel bouwen een belangrijk fundament voor de toekomst. Veel bedrijven maken nog gebruik van een internetverbinding over koper, voorbeelden hiervan zijn ADSL en VDSL. Deze verbindingen zitten momenteel aan het maximum van hun capaciteit waardoor bedrijven in hun groei worden beperkt. Een snelle internetverbinding maakt innovatie mogelijk, bijvoorbeeld door het gebruik van de moderne werkplek, bellen met Microsoft Teams of werken in de cloud. Glasvezel maakt voor het overdragen van data gebruik van licht waardoor snelheid en afstand onbeperkt zijn. Dit laatste is met name voor bedrijven in buitengebieden een groot voordeel. Kies je voor glasvezel dan ben je klaar voor de toekomst!

Kosteloze aansluiting tijdens de vraagbundeling

Momenteel is Delta Fiber samen met BK IT Solutions bezig met de vraagbundeling voor zakelijk glasvezel. Door de aanleg van glasvezel te combineren met zoveel mogelijk bedrijven is Delta FIber in staat om glasvezel aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Een goed voorbeeld hiervan is het Delta Fiber FTTP pakket, een super snelle glasvezel verbinding met een snelheid van 1000Mbit download en 1000Mbit upload voor een betaalbaar tarief van €47,50 per maand.

Momenteel zijn we gestart met onze campagne om zoveel mogelijk bedrijven enthousiast te maken. De vraagbundelling is momenteel gestart en duurt tot 15 oktober. Schrijf je jezelf in voor 15 oktober dan zijn de aansluitkosten vanuit Delta t.w.v. €1570,00 kosteloos en ontvang je van BK IT Solutions een waardebon van Coolblue t.w.v. €50,00.

Heb je nog een lopend contract op een ADSL, VDSL of glasvezel verbinding van een andere provider? Ook dan denken we graag met je mee hoe je kan overstappen zonder dubbele kosten te maken

Aanmelden voor glasvezel

Ben je ondernemer in Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk of de Krimpenerwaard en ben je enthousiast geworden over snel en betaalbaar zakelijk internet? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag welke verbinding het beste bij jouw bedrijf past en ontzorgen je tijdens de overstap.