ICT bedrijf in Gouda

BK-IT Solutions is jouw partner als het gaat om slimme ICT oplossingen! Valt jouw ICT dus nog te verbeteren of zit je met bepaalde vraagstukken betreft je ICT? Dan helpen wij je hier graag bij! Hierdoor nemen wij de zorg uit handen en helpen we jouw organisatie groeien. Ben je benieuwd naar de diensten die we aanbieden of onze werkwijze? We vertellen je er graag meer over!

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Een vast bedrag per maand betalen
  • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

ICT bedrijf Gouda

ICT bedrijf Gouda

BK-IT Solutions in Gouda biedt diverse diensten op het gebied van ICT. Door de kennis van jouw organisatie te combineren met onze expertise, zijn wij in staat om de juiste oplossingen te adviseren en te implementeren. Zo kan jouw organisatie efficiënter en op een slimmere manier werken. Onze diensten zijn onder te verdelen in drie onderdelen. Deze lichten we graag hieronder even toe: 

De diensten van IT bedrijf Gouda

IT bedrijf Gouda biedt verschillende diensten aan:

ICT Security

Doordat we in een digitaal tijdperk leven, lopen organisaties ook meer risico. Wij als IT bedrijf Gouda helpen je dan ook bij het beveiligen en monitoren van al jouw servers en clouddiensten met onze ICT Security. Zo voorkom je dat hackers een kans krijgen, die veel schade kunnen veroorzaken. Wij werken over het algemeen op afstand, maar mocht dit wenselijk zijn, kunnen wij ook op locatie werken.  

Telefonie  

Iedere organisatie wil natuurlijk zo goed mogelijk bereikbaar zijn. Hier helpt onze telefonie dienst bij. Met vaste telefonie van BK-IT bedrijf Gouda ben je ervan verzekerd dat je altijd en overal goed bereikbaar bent voor je klanten en opdrachtgevers. Hiernaast bieden wij helder inzicht in de gesprekskosten en het gebruik van de medewerkers.  

ICT beheer  

Een goed werkende en betrouwbare ICT omgeving is erg belangrijk voor je bedrijfsvoering. Daarom leveren wij als ICT bedrijf Gouda een totaaloplossing van IT-beheer en diensten en services. Dit houdt in dat wij alle servers en clouddiensten monitoren en jouw voorzien van passend advies. Zo kun je jouw klanten ontzorgen en garanderen wij de veiligheid van je bedrijfsvoering.  

De aanpak bij ICT bedrijf Gouda

Wij als ICT bedrijf Gouda hanteren een bepaalde aanpak bij het oplossen van al je vraagstukken rondom je ICT. Wij nemen graag de zorg van je uit handen, zodat je tijd en energie over hebt voor andere vraagstukken. Wij werken op een persoonlijke en betrokken manier. We kijken samen met jou altijd eerst naar de plek waar je nu staat met je ICT en waar we een start kunnen maken in onze samenwerking. Vervolgens wordt er een ICT-advies opgesteld dat perfect aansluit op je organisatie, waardoor je verder kan groeien met je ICT. Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering en we streven ernaar om innovatief te werk te gaan. Daarom zullen wij waardevolle ICT innovaties gelijk implementeren. Wij als ICT bedrijf Gouda maken gebruik van vooruitstrevende technieken die nu misschien nog overbodig lijken voor jouw organisatie, maar die morgen al een grote impact kunnen hebben op je bedrijfsprocessen! Daarom houden wij ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwlettend in de gaten en delen wij deze met jou, wanneer we denken dat ze meerwaarde kunnen bieden voor je organisatie. 

Contact opnemen met BK IT Solutions Gouda

Voor vragen over onze diensten of wat BK-IT bedrijf Gouda voor je kan betekenen, mag je gerust contact met ons opnemen! Wij staan je graag te woord en helpen je zo goed mogelijk verder. Neem dus contact met ons op via de telefoon, e-mail of het contactformulier dat op onze website staat. Dan komen onze specialisten graag snel bij je terug. Wil je liever langskomen bij ons IT bedrijf Gouda? Dat kan natuurlijk ook! Maak even een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar. 

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.