ICT bedrijf Ridderkerk

Is jouw organisatie gevestigd in Ridderkerk? En kan jouw bedrijfsvoering kan niet zonder een betrouwbare ICT-omgeving? BK IT Solutions is gevestigd in Capelle aan den IJssel, wij leveren voor jouw organisatie een totaaloplossing waar je op kunt vertrouwen voor een vast bedrag per maand.

  • Proactief beheer en monitoring van jouw servers en clouddiensten
  • Razendsnelle reactietijd met de mogelijkheid tot 24/7 support
  • Een vast bedrag per maand betalen
  • Microsoft Silver Partner
Contact opnemen

ICT bedrijf Ridderkerk

ICT bedrijf Ridderkerk

Een veilige digitale werkomgeving is wat centraal staat bij BK IT Solutions. We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd en overal veilig kunnen werken. Ook wanneer dit voor een langere periode is. Maak je gebruik van een verouderde versie van ICT Beheer of heb je weleens te maken gehad met data verlies of een hack? Dan is het nog belangrijker om te investeren in ICT Security en een veilige moderne werkplek. Ons ICT bedrijf in Capelle aan den IJssel kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden. Zo kun je vanuit huis, op kantoor en op locatie altijd veilig en snel werken met vertrouwde informatie!

De diensten van IT bedrijf Ridderkerk

IT bedrijf Capelle biedt verschillende diensten aan:

Managed Services

Bij BK IT Solutions kun je terecht voor ICT Security, telefonie en ICT Beheer. ICT Security is het afgelopen jaar enorm gestegen. We leven in een digitaal tijdperk en de risico’s die een organisatie loopt groeit steeds sneller. Digitale schade kan al gauw voorkomen en de gevolgen zijn enorm. Daarom kun je bij ons IT bedrijf in Capelle terecht wanneer je wilt investeren in ICT Security en ICT Beheer. Hierdoor maken wij van jouw ICT-omgeving een ijzersterk fort waardoor de kans op cybercriminaliteit flink minimaal wordt.

Cloud en ICT Automatisering

Werken in de Cloud wordt steeds populairder. Daar waar het voor velen een spannend idee was, is dit tegenwoordig één van de veiligste manieren om mee te werken. Vooral met de meeste mensen die vanuit huis werken is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden van Cloud zijn. Wij kunnen je gehele Cloud omgeving bouwen, beheren en je hierin adviseren.

Microsoft Teams en thuiswerken

Ons IT bedrijf in Capelle vindt het belangrijk dat iedereen altijd en overal effectief kan (samen)werken. Zo ook vanuit huis. Ben jij ook sinds vorig jaar actief op Microsoft Teams en leer je meer over de mogelijkheden van Microsoft 365? Wij bieden hierin ook trainingen. Zo kun je met je hele team een training volgen om optimaal gebruik te maken van Microsoft Teams.

Glasvezel Ridderkerk

Is jouw bedrijf gevestigd in Ridderpark, Donkersloot Noord, Donkersloot Zuid, Nieuw Rejierwaard, Veren Ambacht en Cornelisland? BK IT Solutions levert als lokaal ICT bedrijf super snel en betaalbaar zakelijk glasvezel via Delta Zakelijk in Ridderpark, Donkersloot Noord, Donkersloot Zuid, Nieuw Rejierwaard, Veren Ambacht en Cornelisland

De aanpak bij ICT bedrijf Ridderkerk

Ons bedrijf is gevestigd is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Allereerst is het mogelijk om op afstand geholpen te worden. Indien dit niet mogelijk is of wanneer het probleem niet op afstand opgelost kan worden kunnen we ook op locatie langskomen. Dit doen we door een afspraak te maken nadat we op afstand wat oplossingen hebben uitgeprobeerd. Vind je het fijn om altijd op locatie geholpen te worden? Dan kunnen we hier vooraf ook een planning voor maken. Het is dan mogelijk om één van onze collega’s op kantoor uit te nodigen voor een hele dag. Ben je gevestigd in Ridderkerk of in de omgeving van Ridderkerk? Dan kan ICT bedrijf BK IT Solutions bij jou langskomen.

Contact opnemen met BK IT Solutions Ridderkerk

Heb je nog vragen of wil je meer informatie krijgen over de dienstverlening van BK IT Solutions? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kun je via de supportdesk diverse remote softwares downloaden om op afstand goed geholpen te worden. Verder kun je ons mailen, maar ook bellen. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar! Dit betekent dat onze reactietijd razendsnel is en dat je niet dagen hoeft te wachten. 

Contact opnemen

Managed Services

ICT waar je op kunt vertrouwen.

IT Moderniseren & Optimaliseren

De nieuwste mogelijkheden die jouw werk makkelijker maken.

Productief werken

Altijd en overal effectief (samen)werken.

ICT die jouw groei ondersteunt

Goede ICT dienstverlening is gericht op de optimale ondersteuning voor de groei van jouw bedrijf. Wij volgen je op de voet, zodat we weten hoe je werkt en waar we jouw organisatie aan kunnen vullen. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste medewerkers met een hoog kennisniveau, waar we constant aan blijven werken. Door die kennis van jouw bedrijf te combineren met onze ICT-expertise, zijn wij in staat om precies de juiste oplossingen te adviseren en implementeren waarmee jouw organisatie efficiënter en slimmer kan werken.

Overige cases

“We waren toe aan een nieuwe IT-partner met een frisse blik”

Danny Leeuwangh, bedrijfsleider Muddebouw

Bekijk case

“BK IT Solutions denkt proactief mee in oplossingen die noodzakelijk zijn voor onze groei”

Otto van Woerkom, Managing Director Daxel Logistics

Bekijk case

“Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk in de communicatie”

Els van Overbeek bureaucoördinator Stichting Corridor

Bekijk case

“BK IT Solutions is volledig geïntegreerd in onze organisatie.’’

Jeroen de Vries ( ICT-Manager, Dekkergroep)

Bekijk case

‘’Nadat we overstapten op cloud-based IT waren al onze problemen verholpen.’’

Fabiënne Poletto Merlo (Operationeel Manager Kaakchirurgie Holland)

Bekijk case

“BK-IT functioneert eigenlijk als onze gids met machete in de jungle van IT ontwikkelingen.’’

Nick Heurter (mede-eigenaar van Maatwerk Online)

Bekijk case

Kennismaken?

Goed plan! We nemen graag de tijd voor je om te bespreken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Direct in contact komen?

Bas Kraan beantwoordt al je vragen.